Postillion Hotels Klantenservice

Nachtje weg met de hond in Dordrecht

De ideale uitvalsbasis voor een overnachting met de hond is Postillion Hotel Dordrecht. Deze locatie is perfect gelegen in de buurt van prachtige wandelroutes voor jou en je hond.

Vanaf
€195
per kamer
Comfort hotelkamer in Dordrecht bij Postillion Hotels
Bar Postillion Hotel Dordrecht
Hotelkamers bij Postillion Hotel Dordrecht

Een nachtje weg in Dordrecht met de hond

Verdient Max, Luna of Pip ook een weekendje weg? Goed nieuws! Postillion Hotel Dordrecht biedt een speciaal hondenarrangement aan voor jou en je hond. 

Vind jij het ook moeilijk om je hond naar een oppas of pension te brengen als je weekendje weg wil? Dat snappen we heel goed. Daarom hebben we een speciaal hondenarrangement bedacht. Het ‘Hondenarrangement’ is inclusief:

 

  • Overnachting voor twee personen met één hond
  • Een welkomstdrankje voor jullie en de viervoeter!
  • Een snack en een cadeau voor de hond
  • Een ontbijt en drie-gangen diner
Postillion Hotel Dordrecht Comfort hotelkamer

Dordrecht met je hond: wat is er te doen?

Natuurlijk kan je ook een bezoekje brengen aan het historische centrum van Dordrecht, maar dat is voor jouw hond misschien minder leuk. Wat is er te doen in de buurt van Postillion Hotel Dordrecht? 

Ga heerlijk wandelen in de natuur van de Biesbosch of loop langs de verschillende wateren. Jouw maatje kan heerlijk rennen, spelen en misschien zelfs zwemmen. Zijn wij vies van natte honden? Zeker niet, maar spoel en droog je maatje even af voordat je komt genieten van het drie-gangen-diner. 

Bar bij Postillion Hotel Dordrecht
Restaurant Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht met arrangement speciaal voor honden

In het restaurant mag jouw hond mee, mits deze is aangelijnd natuurlijk. Uitgegeten? Kom lekker bij in jullie hotelkamer. Jij kan heerlijk met de voetjes omhoog bijkomen, terwijl Pip aan de snack is begonnen. 

Na een dag vol avontuur in de natuur vallen jullie heerlijk in slaap. Kies jij ook voor zorgeloos nachtje weg in Dordrecht met hond?

Hotel met honden in Dordrecht: goed om te weten

Per hotelkamer is er één hond toegestaan. Als je maatje aan de lijn zit, mag hij of zij ook mee naar de ontbijt- en dinerzaal. Dat is wel zo handig tijdens een weekendje weg met de hond in Dordrecht. 

Kom je met de auto naar Postillion Hotel Dordrecht? Goed nieuws, je kan de auto gratis parkeren op ons terrein. Het hotel heeft de perfecte ligging in de buurt van verschillende wandelroutes. 

Wil je meer weten over de wandelroutes in de buurt van Dordrecht en de Biesbosch? Vraag het bij de receptie! We helpen je graag met alle vragen rondom je verblijf, het hondenarrangement en de omgeving. 

Dineren bij Postillion Hotel Dordrecht

Andere arrangementen

Verdient jouw hond ook een nachtje weg? Kies voor het speciale arrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, inclusief welkomstdrankje voor beide.
Vanaf
€195
per kamer
Samen met je hond een nachtje weg in Deventer? Kies voor het speciale hondenarrangement, inclusief welkomstdrankje voor beide!
Vanaf
€195
per kamer