Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Deventer

Congres- en evenementenlocatie in Deventer

Wil je jouw evenement organiseren in Overijssel of Gelderland? Bij Postillion Hotel Deventer zitten we er precies tussenin. Als unieke evenementenlocatie bieden we je de mogelijkheid om je conferentie, bedrijfsfeest of vergadering te realiseren. Maak van jouw evenement een groot succes bij Postillion Deventer.

CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE IN DEVENTER
Postillion hotel deventer vergaderruimte

Zakelijk evenement organiseren bij Postillion Hotel Deventer

De locatie is een van de belangrijkste elementen bij het organiseren van een zakelijk evenement of congres. Bij Postillion Hotel Deventer begrijpen we als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste evenementenlocatie te kiezen. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de juiste locatie.Benieuwd naar de congreslocatie van Postillion Hotel Deventer? Bekijk de 360 graden tour of kom langs voor een rondleiding op onze locatie.

Dé locatie voor zakelijke congressen tot 250 gasten

Heb je al een conferentie op de agenda staan? Bij Postillion Hotel Deventer helpen we je graag met de organisatie van jouw zakelijke bijeenkomst. Het hotel beschikt over 14 vergader- en congreszalen en een maximale capaciteit van 250 gasten. 

Alle zalen zijn ruim opgezet, beschikken over moderne audiovisuele voorzieningen en zijn flexibel in te richten naar wens. Zo zorgen we dat de ruimte perfect aansluit op jouw wensen.

We gaan voor Goud

Postillion Hotel Deventer heeft de Gouden Award in de categorie ‘locaties met een capaciteit van maximaal 250 personen’ ontvangen van Meeting review. De award is voor een groot deel gebaseerd op klantreviews en daar zijn we jullie ontzetten dankbaar voor. Wij doen er alles aan om onze gasten tevreden te houden.

CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE IN DEVENTER
CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE IN DEVENTER
CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE IN DEVENTER

Ontzorging bij de organisatie van jouw zakelijke evenementen

Wij begrijpen dat het organiseren van een evenement veel verantwoordelijk met zich meebrengt. Wij nemen deze last van je schouders weg. Het team van Postillion zorgt voor een vlekkeloze ervaring, van de opbouw van het evenement tot aan de catering en de technische dienst. Zo kan jij je bezighouden met de invulling van het programma en op de dag zelf genieten van het evenement.

CONGRES- EN EVENEMENTENLOCATIE IN DEVENTER

Zakelijk evenement met overnachting?

Heb je een meerdaagse vergadering of zakelijk evenement op de planning? Dan ben je bij Postillion Hotel Deventer aan het juiste adres. Trakteer de gasten op een hotelovernachting met uitzicht op het centrum van de Hanzestad, en begin uitgerust aan een nieuwe dag.

Evenementenlocatie Deventer reserveren

Ontdek de mogelijkheden die Postillion Hotel Deventer je te bieden heeft. Neem vooral contact met ons op of bezoek ons hotel om de verschillende congreszalen te bekijken. We denken graag met je mee om van jouw zakelijke evenement in Deventer een succes te maken.

Hoe is Postillion Hotel Deventer bereikbaar?

Ons hotel is eenvoudig bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Postillion Hotel Deventer beschikt over 200 (gratis) parkeerplaatsen en voldoende elektrische oplaadpunten, Female Touch plekken en trainer- en invalideplaatsen.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Deventer