Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Utrecht

Congres- en Evenementenlocatie bij Postillion Hotel Utrecht - Bunnik

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is de bestemming voor het verwezenlijken van jouw evenement. De bruisende stad Utrecht biedt een unieke ervaring voor zowel zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke gelegenheden. Laat je evenement schitteren in het hart van Nederland.

Congreslocaties bij Postillion Hotel Utrecht - Bunnik

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikken we vrijwel over veel mogelijkheden om je evenement te organiseren. Ons uitgangspunt is oog voor detail en professionaliteit. Daarom willen we samen meedenken aan je evenement.

Ben je benieuwd welke zalen er zijn? We nemen je graag mee in onze 360 graden tour.

Flexibele mogelijkheden in Bunnik

Er is veel nodig om een conferentie of beurs te organiseren. Onze zalen verbinden zich moeiteloos aan elkaar waardoor we maximaal 180 personen kunnen verwelkomen.

De ruimtes zijn voorzien van moderne audiosystemen en gratis wifi. Met onze jarenlange ervaring en prachtige zalen zijn we in staat om de perfecte setting te creëren voor iedere conferentie en beurs. Wij denken graag met je mee.

Ontwikkeling congres- en beursvloer

Wij ontwikkelen een congres- en beursvloer door ons Expodoc Floorplan programma. Je ontvangt een link naar de plattegrond die je eenvoudig naar je bezoekers en standhouders kan sturen. 

Dankzij het Expodoc handboek hebben standhouders toegang tot evenementeninformatie en kunnen ze bestellingen plaatsen. Exposanten zien via de plattegrond welke bedrijven op een bepaalde locatie staan. Met één programma heb je alles in controle.

utrecht-postillion-restaurant
vergaderzaal-utrecht

Het ontzorgen bij jouw zakelijke evenement

Bij Postillion Hotel Bunnik Utrecht zien we ieder evenement als een mooi project. Het organiseren van een succesvol evenement vergt veel tijd en voorbereiding. Ons team klaar om je te ondersteunen met technische en organisatorische taken. Laat ons weten wat je wensen zijn en dan zorgen wij ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

(Meerdaags) evenement met overnachting

Een meerdaags evenement is pas écht compleet met een hotelovernachting. Een overnachting biedt comfort en zorgt dat gasten meteen tot rust komen. Je hebt de zekerheid dat gasten uitgerust zijn na een lange dag.

Bereikbaarheid met de auto en OV

Ons hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over 650 (gratis) parkeerplaatsen voor de ingang. Ook zijn er invalide, Female touch en trainers plekken. Elektrische auto’s kunnen opgeladen worden bij onze laadpalen. 

Kom je met het openbaar vervoer? Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het station Bunnik.

Reserveren bij Postillion Hotel Utrecht

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik zijn de opties eindeloos. Kom vooral langs ons hotel om alle evenementenlocaties te bezichtigen. Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik