Postillion Hotels Klantenservice

Amsterdam anders: met deze tips ga je nog meer van 020 houden

05/10/2022

Ben je weer eens toe aan een citytrip Amsterdam maar heb je alle highlights wel gezien? Check dan eerst even of je écht alles hebt gezien en gedaan wat de moeite waard is. Want er is nog genoeg te ontdekken in de hoofdstad, ook als het niet je eerste bezoek is. Kijk maar eens naar dit lijstje:

  1. Vergeet de rondvaartboot, verken Amsterdam per Sup.  Bij Kano en Sup Amsterdam stap je op naast de Berlagebrug en vaar je de hele stad door. Nog geen ervaring? Boek dan eerst een les.
  2. Kun je geen genoeg krijgen van Airhockey en word je vrolijk van Flipperkasten? Bezoek dan de TonTon Club. Er zijn er maar liefst drie in de stad.
  3. Wat als de ijsbaan op het Museumplein er nog niet is maar je wel ineens zin krijgt om te schaatsen? Huur gewoon een paar schaatsen op de Jaap Edenbaan.
  4. Kun je het Vondelpark en Sarphatipark wel dromen? Leg je picknickkleed dan in ergens anders neer. In Park Somerlust bijvoorbeeld, de Zentuin op Prinseneiland of in het Amstelpark.
  5. Fruittuin van West. Weer eens wat anders dan de Kalverstraat. In deze boomgaard kom je helemaal tot rust en eet je je buik rond. Zelf oogsten? Je kan zelfs je eigen kaas maken als je wil.
  6. WONDR Experience. Het eerste Instagram museum van Nederland. Maak de indrukwekkendste foto’s in de meest bijzondere decors.
  7. Buurtboerderij. Een boerderij in het hart van Amsterdam? Jazeker. Vlak achter het Westerpark vind je deze bijzondere plek.
  8. Is het onverhoopt een dag slecht weer en heb je geen zin in een museum? Trek iets sportiefs aan en breng een bezoek aan het Lab. In deze voormalige fabriekshal kun je leren boulderen, dat is klimmen maar dan zonder touw. Na een korte instructie mag je zelf aan de slag. Pas op: boulderen is verslavend.
  9. Pak de pont naar Zaandam. Met de Zaanferry maak je een indrukwekkende tocht door de haven en bezoek je het inspirerende Hembrugterrein.


Ben je er klaar voor om Amsterdam opnieuw te ontdekken? Boek dan snel een verblijf bij Postillion Hotel Amsterdam: dichtbij alles en toch lekker rustig. Mét dakterras en barbecuerestaurant.