Postillion Hotels Klantenservice

Hotel & Convention Centre

Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is een populaire locatie. Logisch, want deze locatie ligt ontzettend centraal en is makkelijk te bereiken. Maar het is niet alleen de plek die zo prettig is. Het zijn ook de medewerkers die precies weten hoe je een succesvolle meeting of een bijzonder evenement organiseert.

Scroll naar beneden

Faciliteiten

24/7
Receptie

Hotel bar

Gratis parkeren

Huisdier-
vriendelijk

Business Point

Oplaadpunt

Restaurant

Congres ruimte

Overnachten in Arnhem

Op zoek naar een fijn hotel voor een workation of nachtje weg in Arnhem? Kom overnachten bij Postillion Hotel Arnhem! De kamers van Postillion Arnhem zijn netjes en rustig. Je slaapt er heerlijk en laadt helemaal op na een lange dag vergaderen of brainstormen. En als je opstaat staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Heb je nog wat tijd over na een dag werken? Verken dan de prachtige omgeving. Nationaal Park de Hoge Veluwe is bijvoorbeeld vlakbij. Maar ook het centrum van Arnhem is goed bereikbaar vanaf het hotel. De stad staat bekend om de bijzondere boetieks en creatieve sfeer. De ideale plek voor een nachtje weg in eigen land!

Trainings- en vergaderruimte boeken Arnhem

Een vergadersessie afwisselen met een bezoek aan de Rosendaelsche Golfclub? Of herten spotten op de Veluwe en aansluitend brainstormen? Door de ideale locatie van Postillion Arnhem kan het allemaal. Natuurlijk mag je ook ‘gewoon’ komen vergaderen in Arnhem, in een van de 12 multifunctionele vergaderruimtes. Maak het jezelf makkelijk en laat ons je vergadering organiseren.

Flexwerken

Naast trainings- en vergaderruimtes, kun je bij Postillion Arnhem ook flexwerkplekken boeken. Ideaal tussen meetings in, of om jouw volgende vergadering voor te bereiden.

Bar & Restaurant

Na afloop van de vergadering even wat eten? Of juist de tijd nemen voor een goed gesprek met een zakelijke relatie? Schuif gezellig aan in ons restaurant, de keuken is geopend tot 20:00 uur. Na het diner napraten onder het genot van een drankje? De hotelbar is geopend tot 21:30.

Evenementenlocatie en congrescentrum Arnhem

Een conferentie, evenement of beurs organiseren gedoe? Nee, hoor. Niet als je de organisatie uit handen geeft. Bij Postillion Arnhem zijn we meer dan een evenementenlocatie in Arnhem. Wij regelen alles voor jouw evenement en zorgen ervoor dat jouw zakelijke evenement vlekkeloos verloopt. Heb je iets bijzonders in gedachten? Laat het ons weten, dan maken we er samen iets onvergetelijks van.

Met ruimte voor 300 bezoekers, is Postillion de perfecte eventlocatie in Arnhem voor kleinschalige evenementen.

Centrale ligging en goede bereikbaarheid

Postillion Hotel Arnhem heeft een centrale ligging en is daardoor goed bereikbaar vanuit verschillende uitvalswegen! 

Reis je met de auto naar het hotel? We beschikken over 300 gratis parkeerplaatsen en voldoende laadpalen, invalide parkeerplaatsen en female touch plekken. 

Reis je met het openbaar vervoer? Postillion Hotel Arnhem is 7 minuten lopen vanaf de dichtsbijzijnde bushalte. 

Postillion Hotel Arnhem

Arrangementen

Geen arrangementen beschikbaar op dit moment.