Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Rotterdam

Congres- en evenementenlocatie in Rotterdam

Niet lullen, maar poetsen. Dat is waar de Rotterdamse mentaliteit om draait. Het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is een prachtig gebouw met een rijke historie en architectuur en biedt talloze mogelijkheden om van jouw zakelijke evenement een succes te maken. Zien we je snel?

Zakelijk evenement organiseren bij Postillion Hotel Rotterdam

Bij Postillion Hotel Rotterdam hebben we voldoende ruimte om jouw droom waar te maken. In onze moderne stad leggen we de focus op detail en flexibiliteit. Voor ieder vraagstuk hebben we een passende oplossing. Maak gebruik van onze evenementenlocaties in Rotterdam met uitzicht op de Coolsingel.

Welke evenementenlocatie kies jij? Bekijk alle evenementenzalen via onze 360 graden tour. We nodigen je graag uit om alle locaties te bekijken.

Zalen bij Postillion Hotel Rotterdam

Het WTC van Rotterdam heeft een indrukwekkende architectuur. Aan alles is te zien dat Postillion Hotel Rotterdam is gevestigd in een Rijksmonument. Ontvang je gasten op een ruime beursvloer van 3000 m². We beschikken over 30 zalen met ieder een eigen sfeer en inrichting

De locatie is geschikt voor 10 tot 1200 personen, waar (meerdaagse) evenementen gehouden kunnen worden. Iedere ruimte beschikt over de meest geavanceerde audiosystemen en gratis wifi. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en mooie zalen creëren wij de ideale omgeving voor elke conferentie en beurs.

Ontzorging bij de organisatie van jouw conferentie

Het organiseren van een goed evenement vergt veel tijd en voorbereiding. Daarom willen we dit uit handen nemen voor je. Ons team staat paraat om te ondersteunen bij organisatorische taken tot aan de catering. 

Heb je wel eens gezien dat iemand koffie over zijn laptop morst? Wat dacht je van onze 15 min fix? We hebben maar 900 seconden nodig om je probleem tijdens een evenement oplossen. Wel zo fijn natuurlijk!

Het organiseren van een goed evenement vergt veel tijd en voorbereiding. Daarom willen we dit uit handen nemen voor je. Ons team staat paraat om te ondersteunen bij organisatorische taken tot aan de catering. 

Heb je wel eens gezien dat iemand koffie over zijn laptop morst? Wat dacht je van onze 15 min fix? We hebben maar 900 seconden nodig om je probleem tijdens een evenement oplossen. Wel zo fijn natuurlijk!

Vaak heb je vooraf in gedachten hoe een evenement eruit moet zien, maar we begrijpen dat het lastig kan zijn om dit op papier te zetten. Samen met jou vertalen we je visie naar een concreet plan en zetten we de eerste stappen naar een geweldig evenement.

Zaal-staal

Hulp met intekenen van je congres- en beursvloer?

Postillion Hotel Nederland gebruikt het programma Expodoc Floorplan om een professionele congres- en beursvloer te tekenen. Je ontvangt een link die je eenvoudig kunt delen met alle bezoekers. Via Expodoc handboek hebben stadhouders toegang tot informatie over het evenement en kunnen ze ook bestellingen plaatsen. 

Stadhouders kunnen bestellingen plaatsen en informatie over het evenement opvragen aan de hand van het Expodoc Handboek. Het handboek is eenvoudig ingericht om gegevens van alle exposanten op de plattegrond van het evenement te zien. Je krijgt meteen overzicht in één programma, wel zo makkelijk!

Zakelijk evenement met overnachting

Kies je voor een meerdaags evenement? Maak de ervaring voor je gasten compleet met een hotelovernachting. Wie wil er niet wakker worden met de Coolsingel aan zijn voeten? Al onze kamers zijn ingericht op comfort en gemak, zodat het een geslaagde overnachting wordt.

Hoe is Postillion Hotel Rotterdam te bereiken?

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren kan bij de dichtstbijzijnde parkeergarage van het WTC of bij een Interparking. Let op: voor beide garages geldt betaald parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer? Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation Beurs.

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Evenementenlocatie Rotterdam reserveren?

Bij Postillion Hotel Rotterdam zijn er voldoende opties om een succesvol evenement te realiseren. Heb je vragen of wil je een evenementlocatie bekijken. Dan ben je van harte welkom om ons hotel te bezoeken. We denken graag met je mee om je evenement naar een hoger niveau te tillen.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Rotterdam WTC