Postillion Hotels Klantenservice

Convention Centre

Den Haag

Congresstad Den Haag is een uniek congrescentrum rijker met meer dan 4.000 m2 aan beursvloer, een plenaire zaal voor 1400 bezoekers, 30 subzalen en vanaf Q1 2025 ook nog 198 hotelkamers.

Scroll naar beneden

Faciliteiten

Congressen

Trainingen

Openbaar vervoer

Feesten

Coming soon: Overnachten aan Hollands Spoor

Wil je wakker worden aan het iconische Hollands Spoor, een begrip in Den Haag? Goed nieuws! In 2025 openen we, naast het bestaande Postillion Conventiecentrum, het Postillion Hotel Den Haag. Met 198 kamers op een extreem goed bereikbare locatie is het hotel de perfecte plek voor een overnachting in Den Haag tijdens een meerdaagse vergadering, evenement, beurs of stedentrip in Den Haag.

Postillion Convention Centre Den Haag: ontworpen voor live evenementen

Postillion Convention Centre Den Haag is dé evenementenlocatie in Den Haag om jouw volgende congres of evenement te hosten! Deze locatie heeft meer dan 4000 vierkante meter aan congres- & conferentieruimte, een plenaire capaciteit van 1400 bezoekers en 30 break-out rooms die gebruikt kunnen worden als vergaderzalen. Vanaf Q1 2025 zullen wij deze evenementenlocatie uitbreiden met 198 hotelkamers om zo meerdaagse zakelijke evenementen met overnachting mogelijk te maken of een weekendje weg te gaan in deze prachtige stad!

Bijzonder aan deze evenementenlocatie is Europa’s eerste Event Design Lab. Hier kun je door middel van de Event Canvas™️ methodiek meer grip krijgen op de waarde van jouw evenement en kun je succes meten aan de hand van gedragsverandering. We heten je graag welkom, hier in Den Haag, om kennis te maken met onze Gastvrijheid met de hoofdletter G. Onze deuren staan open!

Den Haag: dé thuisbasis van internationale evenementen

De regeringshoofdstad van Nederland, Den Haag, is één van de groenste, meest compacte en meest diverse steden ter wereld. Omgeven door duinen, velden en de zee, heeft Den Haag nog steeds dat intieme gevoel, maar met de infrastructuur van een megastad. 

Dankzij de kennis over evenementen en de goede infrastructuur is de stad dé thuisbasis van vele unieke en wereldklasse evenementen. Met de opening van Postillion Convention Centre Den Haag komt hier een gloednieuw congrescentrum van wereldklasse bij.

Flexibele inrichting, op maat voor jouw evenement

De maar liefst zeven meter hoge plenaire zaal van 1400 m2 is geschikt voor congressen, recepties, diners en beurzen en kan volledig naar wens worden ingericht. Direct naast de plenaire zaal bevindt zich de tweede grote zaal van 700 m2 en een exhibition space van 500 m2. Daarnaast beschikt de congreslocatie over maar liefst 30 subzalen van verschillende groottes. Deze zijn flexibel in te delen, in elke gewenste opstelling en hebben allemaal daglicht.

zakelijke-ruimte-den haag

Goed bereikbaar vanuit de hele wereld

Postillion Convention Centre Den Haag is goed bereikbaar vanuit heel de wereld. Het Convention Centre is gevestigd pal naast station Den Haag Hollands Spoor, vlakbij Rotterdam The Hague Airport en op slechts 30 minuten afstand van Amsterdam Airport Schiphol. Dit maakt de evenementenlocatie perfect geschikt voor zowel nationale als internationale evenementen en congressen. 

Vanaf station Hollands Spoor is er een zeer goede treinverbinding met St. Pancras International Station London, Parijs, Brussel en Berlijn. Daarnaast is er een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam Airport Schiphol (slechts 30 minuten). Binnen 15 minuten sta je met de taxi vanaf Rotterdam The Hague Airport bij het Postillion Convention Centre in Den Haag.

Arrangementen

Geen arrangementen beschikbaar op dit moment.

Heb je een vraag?

Convention Centre Den Haag