Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Dordrecht

Congres- en evenementenlocatie in Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht biedt de mogelijkheid om kleine en grote evenementen te organiseren waaronder congressen, bedrijfsfeesten of bijeenkomsten. Val op met je evenement door te kiezen voor een evenementenlocatie in het prachtige Dordrecht, rondom de Biesbosch. Wij zorgen dat alles wordt geregeld.

Vergaderruimte Postillion Hotel Dordrecht
Grote vergaderlocatie in Dordrecht

Organiseer een zakelijk evenement bij Postillion Hotel Dordrecht

Binnen Postillion Hotel Dordrecht leggen we de focus op detail en flexibiliteit. Wij vinden het belangrijk om de juiste oplossing te bieden voor ieder soort evenement. Geniet vooral van onze top evenementenlocaties in Dordrecht met uitzicht naar de Biesbosch. 

Wil je een beter beeld krijgen van alle evenementenlocaties in Dordrecht? Bekijk de 360 graden tour van Postillion Hotel Dordrecht. We nodigen je graag uit om onze locaties te bekijken.

Conferenties bij Postillion Dordrecht

Ben je op zoek naar een inspirerende conferentielocatie? Onze 9 zalen zijn flexibel inzetbaar om zakelijke conferenties te organiseren tot maximaal 600 personen. Alle zalen beschikken over moderne audiovisuele technologie en ons team staat klaar om het evenement bij te staan. Met onze professionele service en inspirerende omgeving hebben we de beste ambiance voor elke conferentie. 

Postillion Hotel Dordrecht is de plaats waar jouw conferentie de aandacht krijgt en zakelijk succes bij elkaar komt.

Beurs of expositie organiseren bij Postillion

Bij het organiseren van een beurs of expositie ben je bij ons op het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben we veelzijdige projecten zoals het stallen van campers voor een camperbeurs. Wij horen graag wat jouw wensen zijn!

Business Point Postillion hotel Dordrecht
Dineren bij Postillion Hotel Dordrecht
Evenementenlocatie Dordrecht

Ontzorging bij de organisatie van jouw zakelijke evenement

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat is precies waar Postillion Hotel Dordrecht goed in is. Postillion Dordrecht neemt het gehele proces van voorbereiding tot uitvoering op zich. Denk bijvoorbeeld aan de catering en audiovisuele ondersteuning. Laat ons het evenement organiseren zodat jij je kunt richten op de inhoud van het evenement.

Bar Postillion Hotel Dordrecht
Comfort hotelkamer in Dordrecht bij Postillion Hotels

Zakelijk evenement met overnachting

Bij een meerdaags evenement raden we je aan om een hotelovernachting voor je gasten te boeken. Onze comfortabele kamers zijn ervoor gemaakt om je gasten een heerlijke nachtrust te bieden met uitzicht op de Biesbosch. Wij streven naar gemak en comfort, waardoor gasten volledig genieten van het evenement en nachtrust.

Hoe is Postillion Hotel Dordrecht te bereiken?

Postillion Hotel Dordrecht is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor onze deur hebben we 500 (gratis) parkeerplekken vrij. Daarnaast beschikken we over Female Touch plekken, trainer plekken en invalide parkeerplaatsen.

Postillion Hotel Dordrecht

Evenementenlocatie Dordrecht reserveren?

Bij Postillion Hotel Dordrecht zijn de mogelijkheden voor jouw evenement of conferentie eindeloos. We denken graag met je mee om het evenement succesvol te maken. Neem contact op of bezoek ons hotel om alle mogelijkheden te bespreken. 

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Dordrecht