Postillion Hotels Klantenservice

Overnachten in Deventer met jouw hond

Samen de natuur bij Deventer verkennen? Jij vermaakt je wel met jouw hond op deze fijne locatie. Postillion Hotel Deventer ligt net buiten de stad en vlak langs de IJssel. Perfect om uit te razen met jouw hond. 

Vanaf
€195
per kamer

Een nachtje weg met de hond

Verdient Bobby, Buddy of Beer ook een nachtje weg? Dan zit je goed bij Postillion Hotel Deventer. Bij dit Postillion Hotel hebben we namelijk een speciaal hondenarrangement. Dit arrangement voor honden (en voor jou natuurlijk) bestaat uit:

  • Overnachting voor twee personen met één hond
  • Een welkomstdrankje voor jullie en de viervoeter
  • Een snack en een cadeautje voor je hond
  • Een ontbijt en drie-gangen diner
 
Genieten met je trouwe viervoeter, zien we jou binnenkort in Deventer?

Overnachten met je hond: wat is er te doen in Deventer?

Binnen 20 minuten ben je vanaf het hotel op de Hoge Veluwe, de Veluwezoom of Park Sallandse Heuvelrug. Daarom is Postillion Hotel Deventer een perfecte uitvalsbasis voor de natuur- en wandelliefhebber. 

Het bekendste nationale park van Nederland is misschien wel de Veluwe. Dit bestaat uit de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Hier vind je ongerepte natuur, bossen en heidevelden.

Op de Sallandse Heuvelrug vind je één van de grootste heidegebieden van Europa. Zeker in augustus, wanneer de heide vol in bloei staat, is dit zeker een aanrader om te bezoeken. Natuurlijk kan je in alle overige maanden ook perfect wandelen in dit dynamische natuurgebied. 

Jouw hond is ook welkom is deze natuurgebieden, mits aangelijnd natuurlijk. Laat je hond alleen loslopen in de daarvoor bestemde gebieden.

Hotel-arrangement in Deventer speciaal voor honden

Je hoeft dit keer geen oppas of pension te regelen voor jouw hond. Boddy, Buddy of Beer mag namelijk gewoon mee. En na een lange dag in de natuur kan je heerlijk aanschuiven voor het drie-gangen-diner. 

Jouw hond kan op dat moment genieten van de snack die je in het hondenpakketje hebt gekregen. Nadat jullie de buikjes vol hebben gegeten, trekken jullie je terug in de hotelkamer. ‘s Ochtends geniet je van het ontbijtbuffet en daarna gaan de wandelschoenen weer aan voor nog een wandeling.

Goed om te weten over jouw nachtje weg met de hond

Bij Postillion Hotel Deventer is één hond per hotelkamer toegestaan. Als je je maatje aan de lijn houdt, mag hij of zij ook mee naar de diner- of ontbijtzaal. 

Het hotel in Deventer is perfect bereikbaar met de auto. Het hotel ligt namelijk aan de A1 en aan de rand van het centrum van Deventer. We hebben ruim 200 gratis parkeerplekken voor de deur én oplaadpunten voor elektrische auto’s. 

We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Deventer neem je de bus en daarna is het nog zeven minuutjes lopen naar ons hotel. 

Heb je vragen over jouw verblijf, de omgeving of ben je op zoek naar de perfecte wandelroute? Vraag het bij de receptie! Daar kunnen we je er alles over vertellen.

Andere arrangementen

Verdient jouw hond ook een nachtje weg? Kies voor het speciale arrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, inclusief welkomstdrankje voor beide.
Vanaf
€195
per kamer
Verdient jouw hond een weekendje weg? Kies voor het speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Dordrecht, inclusief welkomstdrankje en hondensnack!
Vanaf
€195
per kamer