Postillion Hotels Klantenservice

Hotel & Convention Centre

Utrecht Bunnik

Postillion Hotel Utrecht – Bunnik is gelegen in Bunnik, in de provincie Utrecht. Dankzij de goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en laadpalen is het de perfecte uitvalsbasis voor de combinatie van stad en natuur. Combineer de hotelovernachting met een bezoek aan het centrum van Utrecht én de Utrechtse Heuvelrug.

Scroll naar beneden

Faciliteiten

24/7
Receptie

Hotel bar

Huisdier vriendelijk

Oplaadpunt

Business Point

Gratis parkeren

Check-in Zuilen

Openbaar vervoer

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht - Bunnik

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik is populair bij zakelijke gasten. En dat snappen we wel. Want met ons hotel, gelegen aan de A12, zijn we goed bereikbaar. Dit maakt het hotel de ideale plek voor een vergadering, conferentie of een dagje flexwerken in ons Business Point. En of je nu wel of niet blijft slapen: parkeren is helemaal gratis bij ons.

Overnachten in Utrecht

Op zoek naar een hotel in omgeving Utrecht? Kom overnachten bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik, het perfecte hotel met een centrale ligging! Of je nu een stedentrip in de omgeving Utrecht op de planning hebt, of een meerdaagse vergadering of evenement: Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik is de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt en je bent klaar voor een nieuwe dag!

Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A12 en voorzien van ruime, gratis parkeergelegenheid en laadpalen. Oók als je niet blijft overnachten.

Female touch
restaurant-postillion

Trainings- en vergaderruimte in Utrecht Bunnik

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik is bij uitstek dé locatie voor zakelijke trainingen en (meerdaagse) vergaderingen. Al onze vergaderruimtes zijn in te delen naar jouw behoefte en standaard uitgerust met een whiteboard en beamer en zijn uit te breiden met verschillende vergaderarrangementen.

Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A12 en voorzien van ruime, gratis parkeergelegenheid en laadpalen. Oók als je niet blijft overnachten.

Bar & Restaurant

Na afloop van de vergadering even wat eten? Of juist de tijd nemen voor een goed gesprek met een zakelijke relatie? Schuif gezellig aan in ons restaurant.

Evenementen en conferenties organiseren in Bunnik

Postillion Hotel & Conference Centre Utrecht Bunnik is dé evenementenlocatie in Utrecht. Met 29 flexibel in te delen ruimtes zijn de mogelijkheden op de evenementenlocatie eindeloos. Binnen no-time toveren we de ruimtes om tot één grote ruimte voor maar liefst 1200 gasten. Een congres organiseren met meerdere zalen waar sprekers een verhaal kunnen vertellen? Geen probleem. Al onze ruimtes zijn helemaal in te delen naar wens.

Met een team gedreven eventplanners en jarenlange ervaring in de evenementen, zorgen we dat alles tijdens het evenement op rolletjes loopt. Van catering tot techniek.

Goed bereikbaar met de auto en het ov

Postillion Hotel Utrecht – Bunnik is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel beschikt over 650 (gratis) parkeerplaatsen voor de ingang. Ook zijn er invalide, Female Touch en trainers plekken. Elektrische auto’s kunnen opgeladen worden bij onze laadpalen.

Kom je met het openbaar vervoer? Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het station Bunnik.

Arrangementen

Ontdek betoverende natuurgebieden rond Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht – Bunnik. Geniet van luxe kamers en ontspanning te midden van de Utrechtse natuur.
Vanaf
€119
per kamer

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik