Postillion Hotels Klantenservice

Brain Food

EXCLUSIEF BIJ POSTILLION

Nooit meer Hangry met Brainfood

Ken je de term Hangry? Het betekent zoiets als plotseling chagrijnig zijn, omdat je bloedsuikerspiegel laag is. Je kunt niet meer helder nadenken. Een normaal gesprek is lastig, deelnemen aan een vergadering al helemaal. Bij iemand die hangry is kun je maar beter uit de buurt blijven. En dus ook bij collega’s die dat zijn. Gelukkig hebben we bij Postillion Hotels iets slims bedacht: Brainfood. Dat zijn gezonde hapjes vol langzame suikers. Ze zorgen ervoor dat je een dipje snel weer te boven bent. En dat niet alleen: ze zijn ook nog eens ongelofelijk lekker.

Brainfood eten en drinken

Brainfood voor elk moment van de dag

Ons Brainfood staat de hele dag voor je klaar. Voel je een dip? Pak iets van het buffet. In de ochtend kun je bijvoorbeeld kiezen uit dadelvijgenballen, vers fruit, en blauwe bessen muffins. In de middag presenteren we onder andere een pompoenpittenkoekje, rauwkost, noten en speltcrackers. En natuurlijk hebben we ook iets voor de avonddip verzonnen. Vanaf 18.00 uur staan er onder andere oerchips van Linzen en rauwkost met dip op het menu. En heb je geen dip maar gewoon trek? Ga je gang. Maar houd nog wel een plekje over in je buik voor onze heerlijke lunch of het diner.

Waarom Brainfood onmisbaar is voor je vergadering

Vergaderen kan behoorlijk intensief zijn. Je moet veel informatie verwerken, een standpunt innemen en continu luisteren en reageren. Goede voeding voor je brein helpt om gefocust te blijven. Je voorkomt een suikerdip en blijft langer geconcentreerd. En hebben je hersens behoefte aan nog meer uitdaging? Dan hebben we nog iets anders voor je: Brainbreaks. Bij Postillion verrassen we je graag. We vinden het leuk om onze gasten te prikkelen met bijzondere concepten. Of je nou bij ons komt slapen, vergaderen of flexwerken. Wij breken ons brein graag over hoe we het jou naar de zin kunnen maken.