Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Den Haag

Evenementenlocatie bij Postillion Den Haag

De regeringshoofdstad van Nederland is een van de groenste en moderne steden ter wereld. Wij zijn de thuisbasis wat betreft uniek en wereldklasse evenementenlocaties. Organiseer jouw bedrijfsfeest, bijeenkomst of congres in het moderne Den Haag. Postillion Den Haag helpt je met het organiseren van een succesvol evenement.

Zakelijke evenementen in Den Haag organiseren

Binnen Postillion Den Haag zijn onze evenementen ontworpen met als uitgangspunt voor flexibiliteit en professionaliteit. Onze evenementenlocaties beschikken over meer dan 4000 m² aan ruimte. In onze plenaire zaal passen 1400 gasten en we hebben nog eens 30 subzalen om gasten te ontvangen. Alle zalen beschikken over de laatste audiovisuele technologie en gratis wifi.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bekijk al onze evenementenlocaties aan de hand van onze virtuele 360 graden tour.

Slimme manieren om conferenties te organiseren

Postillion Den Haag is de eerste vergader- en congreslocatie in Europa met een in-house Event Design Studio. Samen realiseren we jouw congres via een Event Canvas methode.

Zo voeg je meer waarde toe en kun je succes meten door gedragsverandering. Na het ontwerpen van zo’n impactvol congres, faciliteren we dat natuurlijk volledig voor je. Laat het maar aan ons over om jouw gasten te verbazen. Dat noemen wij Gastvrijheid met een hoofdletter G.

Europa’s eerste Event Design Lab

Design for change: Europa’s eerste in-house Event Design Lab TM Postillion Convention Centre Den Haag is de eerste congres- en vergaderlocatie in Europa met een in-house Event Design Studio. Onder begeleiding van het Event Design Collective bieden we organisatoren in het Event Design LabSM de mogelijkheid om hun congres (verder) te ontwerpen. Op basis van de gerenommeerde Event Canvas™️-methodiek, de internationale benchmark voor het ontwerpen van effectieve events, helpen we nationale en internationale klanten en prospects om grip te krijgen op de waarde van een evenement.

Wij organiseren jouw zakelijke evenement

Maak impact op je gasten. Een succesvol evenement of congres vraagt om veel aandacht en voorbereiding. Ontspan en geniet van je evenement in Postillion Den Haag, waar ontzorging ons specialisme is.

Het behalen van de doelen van jouw evenement staat bij ons centraal. Postillion Den Haag is er om samen met jou te werken aan het succes van het evenement. Ons team helpt je graag met de voorbereiding en uitvoering van het evenement. 

Dankzij onze jarenlange ervaring brengen we jouw evenement naar een hoger niveau. 

Wij beheren niet alleen de evenementlocatie, maar regelen ook de catering, technische en logistieke aspecten. Wel zo even makkelijk!

15 Minute Fix

Bij Postillion Hotels vinden we verrassingen leuk en onze gasten ook. Waarom iets binnen 15 minuten oplossen als het ook binnen 5 minuten kan? Wij willen onze gasten een positieve ervaring bieden.

Bij iedere boeking zorgen wij ervoor dat binnen 900 seconden jouw probleem is opgelost. Je bent niet die eerste koffie over de laptop morst of geen verbinding kan maken met het scherm. Binnen 15 minuten is jouw brandje geblust. Dat beloven we je. 

Gaat er iets mis? Laat het ons team gerust weten.  

zakelijke-ruimte-den haag

Bereikbaarheid Postillion den haag

Een moderne stad als Den Haag heeft een geweldige infrastructuur. Kom je met het openbaar vervoer of auto? Dan hebben we de routes al voor je in kaart gebracht. 

Bekijk de route naar Postillion Convention Centre Den Haag. We zien je snel bij ons Convention Centre.

Evenementenlocatie Den Haag reserveren

Postillion Convention Centre Den Haag heeft oneindig opties aan evenement mogelijkheden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of kom anders langs! Maak kennis met alle evenementenlocaties en we denken graag mee met je evenement. 

Heb je een vraag?

Convention Centre Den Haag