Postillion Hotels Klantenservice

Vijf uitjes om jouw partner mee te verrassen

01/20/2023

Fijn hoor, een langdurige relatie, maar het is soms best ingewikkeld om nog iets leuks te bedenken om je partner mee te verrassen. En ken je elkaar net? Dan is het soms net zo lastig om een goede verrassing te regelen. Heb je alle tips van vrienden en bekenden al geprobeerd en zit je met je handen in het haar? Maak je geen zorgen, wij helpen je gewoon een handje. Met een paar fijne tips om je partner mee te verrassen. Met deze 5 tips kun je nog minstens 5 jaar vooruit met je partner:

  1. Een sprong in het diepe. Een relatie aangaan is altijd een sprong in het diepe. Wat is er nu leuker dan dat heel letterlijk te nemen? Maak samen een parachutesprong: wedden dat jullie dit uitje nooit meer vergeten? Dat kan bijvoorbeeld op vliegveld Teuge. Als je slim bent boek je meteen een foto- of videoreportage bij je sprong zodat jullie lekker vaak kunnen terugkijken hoe dapper jullie waren. Het maakt niet uit hoe oud je bent: een tandemsprong is mogelijk van 8-80 jaar, mits je in goede conditie bent. Een parachutesprong is een ideale verrassing als je een stoere partner hebt, maar kan ook leuk zijn voor een partner die vaak stoer doet. Kun jij meteen laten zien wie nou écht de stoerste in huis is.
  2. Weet jouw partner het altijd beter als bijrijder? Dan is het de hoogste tijd om met een verrassend uitje te laten zien wij de betere chauffeur is. Op Kartcircuit Driebergen gaan jullie de strijd aan. Wie komt er na 750 meter als eerst over de streep? Wie neemt de binnenbocht haarscherp en wie vliegt eruit? Niks leuker dan een uitje met een competitie-element. Behalve als je partner slecht tegen zijn of haar verlies kan natuurlijk…
  3. Altijd al gedroomd van een romantisch samenzijn op een onbewoond eiland? Een écht onbewoond eiland kunnen we je niet aanbieden, maar het eiland Tiengemeten komt behoorlijk in de buurt. Je komt er met een pontje over het Haringvliet. Binnen een kwartier stap je aan land van een heel andere wereld. Op het eiland, dat 8 kilometer lang is en 3,5 kilometer breed, wonen 9 mensen, 120 Schotse hooglanders en honderden vogels. Auto’ s zijn er verboden, dus je moet het eiland op de fiets of wandelend verkennen. Wil je romantisch picknicken op het eiland? Neem dan zelf de champagne en aardbeien mee: er is geen supermarkt.
  4. Is een rondvaartboot niks voor jullie, maar zijn jullie wel dol op de Amsterdamse grachten? Huur dan zelf een boot en regel er meteen een picknick bij. Of maak het jezelf makkelijk en leg de boot aan bij een terras aan het water. Tip: Oefen eerst even je stuurmanskunsten voordat je aanlegt: niks zo vermakelijk voor de andere gasten op het terras als een kapitein en bemanning die ruzie maken over de beste techniek om aan te meren.
  5. Zijn jullie sportief en houden jullie van dansen? Ga dan samen rolschaatsen en laat je helemaal gaan tijdens een roller discuitpakkeno. Dat kan bijvoorbeeld bij Skate Fever. Zwier en zwaai over de vloer, laat je beste trucs zien en geniet van de gezellige sfeer. Op vrijdag- en zaterdagavond is er een DJ om het nog feestelijker te maken.  Ben je een beetje onzeker over je skate kwaliteiten? Geen probleem: boek gewoon eerst een les samen.

Wil je jouw verrassende uitje ook romantisch afsluiten? Plak er dan een overnachting aan vast. Bij , Postillion Bunnik  (vlakbij tip 2), Postillion Dordrecht (in de buurt van tip 3), Postillion Hotel Amsterdam (tip 4) of Postillion Rotterdam (tip 5).