Postillion Hotels Klantenservice

Female Touch

Postillion Hotels biedt meer voor u als vrouwelijke zakengast.

Postillion Hotels biedt u als vrouwelijke zakengast graag meer, net iets extra’s! Van leuke attenties en een flexibele check-in tot een gereserveerde parkeerplaats naast de entree. Wij willen dat u zich met ons Female Touch concept nog meer thuis voelt in onze prachtige hotels

Female touch

Waarom Female Touch?

Bij Postillion Hotels vinden we het niet alleen belangrijk dat u een fantastische ervaring in onze locaties heeft, maar ook dat u zich vanaf de aankomst op uw gemak voelt. Dat u een vertrouwd gevoel heeft tijdens uw bezoek staat hierbij voorop! Om deze ervaring waar te maken hebben wij Female Touch in het leven geroepen.

Wat biedt Postillion Hotels u als vrouwelijke zakengast?

Dat Postillion Hotels u als vrouwelijke zakengast meer wil bieden, begint al bij aankomst. Vlakbij de ingang van het hotel zijn speciale – extra verlichte – parkeerplekken gereserveerd voor u als vrouwelijke zakengast. Zeker ’s avonds is dit wel zo prettig. Tijdens de gastvrije ontvangst krijgt u direct uw kamersleutel. U kunt zich naar wens meteen even opfrissen op uw kamer. Al deze service valt onder onze gratis dienst Female Touch.

Ook met uw kamer willen wij als Postillion Hotels u meer bieden als vrouwelijke zakengast. U vindt hier magazines, een föhn én een gratis ladykit met verschillende essentials voor de vrouw. Bent u gesetteld op uw kamer? Kom dan terug naar de balie voor uw check-in en ontvang hierbij een glaasje prosecco. Dit is wat wij noemen de Female Touch!