Postillion Hotels Klantenservice

Overnachten aan het Veluwemeer in Amersfoort met de hond

Wil je samen met je viervoeter een nachtje weg op de Veluwe? Boek dan een overnachting met ons speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Geniet samen van de rust en natuur. Jouw viervoeter wordt extra in de watten gelegd met een speciaal hondenpakketje, dat is genieten!

Vanaf
€195
per kamer
Hotelkamer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer aan het water
Terras aan het water bij amersfoort

Weekendje weg in Amersfoort met de hond

Verdient Balou, Gizmo of Dexter ook wel een nachtje weg? Met het speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is dat mogelijk. Samen er op uit met je hond? Wij maken het fantastisch voor beide. Het ‘Overnachtingsarrangement met jouw hond’ is inclusief:

  • Overnachting voor twee personen met één hond
  • Een welkomstdrankje, ook voor jullie viervoeter!
  • Een snack en een cadeau voor je hond
  • Een ontbijt en drie-gangen diner
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer met terras

Overnachten met je hond aan het Veluwemeer: wat gaan jullie doen?

Zwemmen, spelen, rennen en razen: Jouw maatje kan zich 100% uitleven en jij trouwens ook. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer en om de hoek van Strand Nulde. Hierdoor kan je heerlijk wandelen langs het water en genieten van de rust en natuur, samen met jouw hond.

In elk seizoen is er wat te doen rondom het Veluwemeer. In de lente of zomer bezoek je de verschillende stranden en gaan jullie misschien wel samen zwemmen of suppen. In de herfst en winter probeer je verschillende wandelroutes uit. Maximaal genieten als je van natuur en rust houdt.

Na een dag vol avontuur komen jullie bij op de hotelkamer. Geniet je hond van een heerlijke snack? Dan kan jij een verfrissende douche nemen of nog een drankje doen op ons terras met uitzicht op het meer.

Bij het hondenarrangement krijg je een drie-gangen-diner. Je maatje mag natuurlijk mee naar de dinerzaal, mits hij of zij is aangelijnd. De volgende ochtend geniet je van ons ontbijtbuffet.

Terras aan het veluwemeer bij Postillion Hotel Amersfoort
Hotelkamer met uitzicht

Ontspannen in intieme setting in ons hotel

Geen oppas nodig voor jouw hond dit weekend, jouw hond mag namelijk gewoon mee! De hondvriendelijke hotels van Postillion, waaronder Hotel Postillion Amersfoort Veluwemeer, hebben alle nodige voorzieningen voor honden en hun baasjes.

Goed om te weten over onze hotels met honden

Het speciale hondenarrangement is geldig voor één hond per hotelkamer. Jouw maatje mag mee in de ontbijt- en dinerzaal, mits aangelijnd.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is goed bereikbaar met de auto. En, lekker makkelijk, je kan voor de deur parkeren. Heb je een elektrische auto? Wanneer jij en je hond opladen, doet je auto dat ook. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf Station Putten neem je gemakkelijk een taxi (of fiets) naar het hotel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rond het Veluwemeer? Bij de receptie beantwoorden we met alle liefde jouw vragen.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Andere arrangementen

Verdient jouw hond een weekendje weg? Kies voor het speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Dordrecht, inclusief welkomstdrankje en hondensnack!
Vanaf
€195
per kamer
Samen met je hond een nachtje weg in Deventer? Kies voor het speciale hondenarrangement, inclusief welkomstdrankje voor beide!
Vanaf
€195
per kamer