Postillion Hotels Klantenservice

Hotelovernachting met je hond in Utrecht

Overnachten met je hond in Utrecht? Het kan bij Postillion Hotel Utrecht – Bunnik! Ons speciale hondenarrangement is compleet ingericht voor comfort voor jou en je maatje. Wist je dat ons hotel op Utrechts Heuvelrug ligt? De perfecte omgeving, buiten de drukke stad, voor lange wandelingen met je trouwe viervoeter. 

Vanaf
€195
per kamer

Overnachten met de hond in Utrecht

Verdient Guus, Bella of Hummer ook een nachtje weg? Dan hebben we goed nieuws! Maak gebruik van het speciale hondenarrangement in Postillion Hotel Utrecht Bunnik.  

Vind jij het lastig om je maatje bij de hondenoppas of het pension te brengen? Wij ook! Daarom hebben we een speciaal hondenarrangement bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Dit ‘Hondenarrangement’ is inclusief:

  • Overnachting voor twee personen met één hond
  • Een welkomstdrankje voor jouw viervoeter en natuurlijk ook voor jullie
  • Een snack en een cadeau voor de hond
  • Een ontbijt en drie-gangen diner
 

Kom je ook lekker uitrazen met je hond op de Utrechtse Heuvelrug?

Weekendje weg met de hond in Utrecht

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik kun je samen met je hond een weekendje weg. Dit hotel is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug buiten de drukke stad. Daarom leent deze omgeving zich perfect voor rust en lange wandelingen in de natuur. Of een tocht langs de Kromme Rijn samen met je viervoeter. 

Zeg je Utrechtse Heuvelrug, dan zeg je ook automatisch bossen en heuvels. De ideale omgeving om tot rust te komen samen met je trouwe maatje. Winter, lente, zomer of herfst, het hele jaar door kun je prachtige wandelingen maken. 

In Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug mag je hond op de meeste plekken aangelijnd mee. Er zijn ook losloopgebieden voor honden. Kom even helemaal tot rust tijdens één van de mooie wandelroutes samen met jouw viervoeter. Check wel altijd eerst of je hondje ook mee mag.

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht - Bunnik

Speciaal arrangement voor honden in Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Bij binnenkomst is het al genieten. Jij en jouw hond krijgen een welkomsdrankje. Daarnaast ontvang je een speciaal Postillion hondenpakketje en informeren we je graag over leuke wandelroutes op de Utrechtse Heuvelrug. 

En het mooiste van het hondenarrangement? Na een lange dag vol avontuur, kom je even bij op je comfortabele kamer. Zijn jullie bijgekomen? Dan is het tijd voor het drie-gangen-diner. Jouw hond kan nu bijvoorbeeld genieten van de snack uit het hondenpakketje.

Hotel met honden in Utrecht: dit wil je weten

Per hotelkamer is er één hond toegestaan in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Jouw hond mag mee als je gaat ontbijten of dineren, maar houd hem of haar wel aan de lijn. 

We zijn goed bereikbaar met de auto of met het ov. Je kunt dus gemakkelijk van A naar B als je een weekendje weg gaat met jouw hond in Utrecht. Elektrische auto opladen? Ook dat kan direct voor de deur, wel zo makkelijk. 

Wil je meer weten over de Utrechtse Heuvelrug en de mogelijke wandelroutes met jouw hond? Bij de receptie vertellen we je er graag meer over. 

Andere arrangementen

Verdient jouw hond ook een nachtje weg? Kies voor het speciale arrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, inclusief welkomstdrankje voor beide.
Vanaf
€195
per kamer
Verdient jouw hond een weekendje weg? Kies voor het speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Dordrecht, inclusief welkomstdrankje en hondensnack!
Vanaf
€195
per kamer
Samen met je hond een nachtje weg in Deventer? Kies voor het speciale hondenarrangement, inclusief welkomstdrankje voor beide!
Vanaf
€195
per kamer