Natuur Arrangementen

Ontsnap aan de stad en geniet van een weekendje weg in de natuur met Postillion Hotels. Wij begrijpen dat je leven al druk genoeg is. Een uitje naar de natuur kan de perfecte ontsnapping zijn.

Scroll naar beneden

Maak jouw overnachting compleet

Filters
Categorie
Locatie
Ontdek betoverende natuurgebieden rond Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht – Bunnik. Geniet van luxe kamers en ontspanning te midden van de Utrechtse natuur.
Vanaf
€119
per kamer
Geniet van een weekend in de natuur in Dordrecht. Ontdek de Biesbosch, Kinderdijk en Historisch Dordrecht. Boek nu het ultieme weekendje weg in de natuur!
Vanaf
€119
per kamer
Ervaar de combinatie van natuur en comfort bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Boek een hotel bij de Veluwe en geniet van rust en gastvrijheid.
Vanaf
€119
per kamer
Ontdek de natuur bij Postillion Hotel Deventer. Verken de Sallandse Heuvelrug, geniet van luxe kamers en proef culinaire hoogstandjes. Boek direct!
Vanaf
€119
per kamer
Luchtfoto Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Ontdek onze natuurrijke bestemmingen

Fiets met je familie door de prachtige Veluwe, wandel met je partner door de Biesbosch, of geniet van de landschappen en pittoreske dorpen in Overijssel en Gelderland. Onze hotels liggen midden in prachtige natuurgebieden. Perfect dus voor een ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Bij Postillion komen natuur en comfort samen

Bij Postillion Hotels geloven we in comfortabele accommodaties met een perfecte uitvalsbasis voor de Nederlandse natuurgebieden. Ontspan na een dag in de natuur in onze gezellige lounge, of geniet ‘s avonds van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Hotelkamer met uitzicht

Reserveer jouw weekendje weg in de natuur

Klaar voor de rust en sereniteit van de natuur? Kies een van onze natuurrijke bestemmingen en boek een nachtje of weekend weg bij Postillion Hotels. Ontdek de gedetailleerde landingspagina’s voor elke locatie en plan uw perfecte ontsnapping aan de stad.

Reserveer nu en beleef een weekend midden in het bos, de Veluwe, of andere natuurgebieden met Postillion Hotels.