Postillion Hotels Klantenservice

Business Point & Flexwerken

Flexwerken in het Business Point

Flexwerken tussen twee meetings? Goed nieuws! Je kan een flexwerkplek huren in onze Business Points in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dordrecht en Utrecht – Bunnik. Ideaal voor hybride werken of als je twee afspraken hebt in de buurt. Misschien trakteer je jezelf ook nog wel een op een lekkere lunch of diner.

Goed om te weten: Een werkplek in het Business Point hoef je niet van tevoren te reserveren.

Business point & flexwerken

Effectief flexwerken in een hotel

Wat doe jij met de tijd tussen twee afspraken? Stiekem even Netflixen? Een powernap op een parkeerplaats? Zonde, want zo gaat er effectieve werktijd verloren. Je moet het alleen even weten. Wist je dat Postillion Hotels over verschillende flexwerkplekken beschikt?

Echt effectief werken? Als je een flexwerkplek huurt, kun je in alle rust werken. Of een verslag van je afspraak maken. Zonder gedoe met parkeren. Want onze Business Points zijn ontzettend goed bereikbaar en voorzien van parkeerplaatsen. Je bent meestal maar één afslag verwijderd van een fijne werkplek.

Zorg ervoor dat jouw werkdag zo effectief mogelijk is. Of vermijd files door nog even te werken in één van de Postillion Hotels. De voordelen van flexwerken bij Postillion:

  • Werken in oase van rust
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
  • Gratis koffie
  • Opladen voor elektrische auto’s
  • Slechts €7,50 per uur
Business point & flexwerken
Business point & flexwerken
Business point & flexwerken

Een alternatief voor de rumoerige koffiebar

Natuurlijk kun je ook in een café of koffiebar gaan zitten. Maar kleine kans dat de overige gasten zich gedeisd houden als jij je echt moet concentreren. En die Spotify-playlist van het barpersoneel is misschien ook niet echt de ideale soundtrack voor jou om de boekhouding bij te werken.

Gratis parkeerplek? Die kun je in het centrum van de stad ook wel vergeten. Pak het slim aan en trakteer jezelf en jouw business op een bezoek aan ons Business Point. Gratis parkeren voor de deur, oplaadpunten voor elektrische auto’s, heerlijke koffie én je kunt in alle rust flexwerken. Als je dat wil natuurlijk.

Flexwerken als je onderweg bent

Onze Business Points worden niet alleen gebruikt door flexwerkers die een rustige werkplek zoeken. Het zijn ook populaire plekken voor korte meetings of brainstorms. Ideaal voor als je samen wilt werken, maar ver van elkaar woont.

Ontmoet elkaar ergens halverwege en doe slim zaken. De flexwerkplekken zijn ideaal voor mensen met haast die op een efficiënte manier hun tijd willen indelen. Je kunt al voor een uurtje werken terecht in ons Business Point. Natuurlijk word je in dat uur perfect verzorgd. Met koffie, thee, fruitwater, gratis parkeren en snelle wifi.

Business point & flexwerken

Een werkplek voor de prijs van nog geen twee koppen koffie

Je betaalt slechts 7,50 euro per uur voor een flexwerkplek in het Business Point. Dat haal je er al uit als je twee keer een kopje gratis koffie haalt. En dan hebben we het nog niet eens over gratis parkeren en de fijne werkplek.

En oh ja: als je even een printje wil maken doen we dat kosteloos voor je. Je jaarverslag uitprinten is natuurlijk een ander verhaal, maar vraag altijd even naar de mogelijkheden.

Trek gekregen van het harde werken? Of heb je een 16:00 uur dipje? We hebben Brainfood voor je klaarstaan. Gezonde hapjes met langzame suikers. Die houden je scherp. En natuurlijk ben je ook van harte welkom voor de lunch of het diner.