Citytrip Arrangementen

Ga op stedentrip in Nederland met ons Citytrip arrangement bij Postillion Hotel Amsterdam en Postillion Hotel Rotterdam. Of je nu voor een weekendje weg in Amsterdam of een stedentrip in Rotterdam gaat: allebei de steden hebben alles wat je zoekt als het gaat om shoppen, culinair genieten of het culturele gedeelte van de stad te verkennen.

Scroll naar beneden

Maak jouw overnachting compleet

Filters
Categorie
Locatie
Ga op stedentrip in Amsterdam met ons Citytrip arrangement. Ideaal voor een middag shoppen of het bezoeken van een museum.
Vanaf
€115
per kamer
Ga op stedentrip in Rotterdam met ons Citytrip arrangement. Ideaal voor een middag shoppen of het bezoeken van een museum.
Vanaf
€115
per kamer

Stedentrip Rotterdam

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen in het hart van het prachtige centrum van Rotterdam. Het hotel bevindt zich aan de Meent en de Koopgoot ligt letterlijk om de hoek. Deze stad is ideaal voor wanneer je dol bent op shoppen, musea bezoeken en in de avond culinair wilt genieten.

En dat allemaal op loopafstand van ons hotel. Als je het een beetje slim plant, eindig je dus met je volle shopping bags bij ons hotel. Dit alles maakt deze locatie de perfecte plek voor een stedentrip in Rotterdam!

Stedentrip Amsterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek dichtbij het centrum van Amsterdam. Binnen een kwartier brengt de metro je naar alle shopping hotspots. Zoals de pijp, maar ook de omgeving van het Leidseplein. Sla ook de 9 straatjes niet over.

Na een dag shoppen, musea bezoeken of stappen plof je neer in jouw hotelkamer en bekijk je vanuit bed het prachtige uitzicht over de stad. Met heerlijk weer buiten kun je genieten op ons grote terras met een hapje en drankje.

Citytrip arrangement

Het City trip arrangement van Postillion Hotel Amsterdam en Postillion Hotel Rotterdam bestaat uit:

  • 1 overnachting
  • Inclusief ontbijt

 

Genieten van een stedentrip inclusief diner arrangement? Dat kan ook! Vanaf 180 euro geniet je van een citytrip arrangement inclusief diner, bestaande uit:

  • 1 overnachting
  • inclusief ontbijt
  • 3-gangendiner