Honden Arrangementen

Verdient jouw hond ook een nachtje weg in Nederland? Kies voor het speciale hondenarrangement bij één van onze hotels, inclusief welkomstdrankje voor beide!

Scroll naar beneden

Maak jouw overnachting compleet

Filters
Categorie
Locatie
Verdient jouw hond ook een nachtje weg? Kies voor het speciale arrangement bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, inclusief welkomstdrankje voor beide.
Vanaf
€195
per kamer
Verdient jouw hond een weekendje weg? Kies voor het speciale hondenarrangement bij Postillion Hotel Dordrecht, inclusief welkomstdrankje en hondensnack!
Vanaf
€195
per kamer
Samen met je hond een nachtje weg in Deventer? Kies voor het speciale hondenarrangement, inclusief welkomstdrankje voor beide!
Vanaf
€195
per kamer
Terras aan het water bij amersfoort

Overnachten in Nederland samen met je hond

Wil je samen met je viervoeter een nachtje weg in Nederland? Boek dan een overnachting met ons speciale hondenarrangement. Geniet samen met jouw trouwe viervoeter van de rust en de natuur. Ook jouw hond verdient wel eens een nachtje weg!

Naast een overnachting, wordt jouw viervoeter extra in de watten gelegd met een speciaal Postillion hondenpakketje, dat wordt extra genieten!

Een nachtje weg met de hond

Verdient Boris, Bruno of Fifi ook een weekendje weg? Goed nieuws! Met het speciale hondenarrangement is dat mogelijk. In verschillende Postillion Hotels zijn honden toegestaan en bieden we zelfs een speciaal arrangement aan. Zo maken we het voor baas en hond leuk om samen erop uit te gaan. 

Het ‘Overnachtingsarrangement met jouw hond’ is inclusief:

  • Overnachting voor twee personen met één hond
  • Een welkomstdrankje, ook voor je viervoeter!
  • Een snack en een cadeau voor je hond
  • Een ontbijt en drie-gangen diner
Terras aan het water bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Overnachten met je hond: wat is er te doen?

Wil jouw maatje lekker rennen en spelen? Ga heerlijk wandelen in de natuur van de Biesbosch of de Hoge Veluwe. Of loop langs de verschillende wateren zoals het Veluwemeer of Strand Nulde.

Als jullie moe en voldaan weer terugkomen, is het misschien tijd om jouw hond zijn cadeautje of snack te geven. Zo kan jij heerlijk genieten van het drie-gangen diner. 

Eenmaal terug op jullie hotelkamer, genieten jullie nog even van het gemak op de kamer. Daarna vallen jullie heerlijk in slaap na een fijne dag vol avontuur én rust in de natuur. Dat wil elke hondenbaas toch? Kies voor een zorgeloos nachtje weg met de hond.

Goed om te weten over onze hotels met honden

Als je een nachtje weg wil met de hond dan is het goed om te weten dat er per hotelkamer één hond is toegestaan. Je hond is mag mee naar de ontbijt- of dinerzaal. Mits je maatje aan de lijn zit.

Alle hotels die het speciale hondenarrangement aanbieden zijn goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Parkeren is helemaal gratis en direct voor de deur. Zo kan je makkelijk van A naar B reizen met je maatje. Ook hebben we oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Wil je meer informatie over de omgeving van jouw hotel? Of ben je op zoek naar de perfecte wandel- of fietsroute voor jou en je hond? Bij de receptie weten ze er alles over, vraag het ze gerust.