Postillion Hotels Klantenservice

Vergaderen

Professioneel vergaderen op een externe locatie

Maak van je vergadering of zakelijke bijeenkomst een daverend succes. Kies één van de vele vergaderarrangementen of ga voor een exclusieve aanpak, volledig op maat. Heb je specifieke ideeën? Wij voeren ze graag voor je uit. Hoe kunnen we je van dienst zijn? Bij Postillion Hotels vergader je op unieke locaties in Nederland.

Vergaderruimtes huren in verschillende steden

Soms is het even nodig om te vergaderen op een andere locatie dan op kantoor. Bijvoorbeeld tijdens een heidag of inspirerende brainstormsessie. Misschien wil je er zelfs een meerdaags event van maken. In acht verschillende steden kun je een vergaderruimte huren in één van de Postillion Hotels.

Komen er mensen vanuit heel Nederland naar de vergadering? Zoek je een locatie vlakbij? We bieden je verschillende opties, ruimtes en vergaderarrangementen. Heb je specifieke wensen? Laat het vooral weten. We doen er alles aan om jouw vergadering tot een succes te maken.

Vergaderen
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer evenementenlocatie

Vergaderruimte huren voor verschillende groepsgroottes

We beschikken over verschillende vergaderruimtes en -zalen. Of je nu met 2 of 1.400 personen komt, Postillion Hotels biedt een passende oplossing om te vergaderen. Onze ruimtes zijn zo ingedeeld dat we kunnen combineren tot één grote ruimte of meerdere losse ruimtes.

Zo hebben we altijd plek voor kleine tot hele grote groepen. Natuurlijk is vergaderen met 1.400 personen niet realistisch, maar we laten het je toch weten. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos, omdat we van meerdere, losse ruimtes één grote ruimte kunnen maken. En andersom natuurlijk ook.

Wist je dat we zelfs een studio hebben, die speciaal voor grote online events te gebruiken is? Inclusief regie en stagemanager. Zo kun je gemakkelijk een online meeting hosten.

Vergadering organiseren: volledige ontzorging

Van licht en geluid tot eten, drinken en afwisseling tussen de vergadering door. We nemen alles voor je uit handen, zodat je volledig ontzorgd wordt. Er staat de gehele vergadering koffie, thee, water en frisdrank tot jullie beschikking. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor tussendoortjes en/of lunch en diner als dit binnen jouw wensen past.

Flipchart en een beamer nodig? Geen probleem! Dit zetten we allemaal klaar. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan garanderen we dat dit binnen 15 minuten wordt opgelost.

Vergaderruimte huren of de mogelijkheden bespreken?

Wil je een vergaderruimte huren? Dit kan in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Rotterdam en Utrecht Bunnik. Op basis van het aantal personen kies je een passende meetingruimte.

Organiseer je een meerdaagse vergadering? Vraag dan ook direct een aantal hotelkamers aan. Bij alle locaties is het mogelijk om je gasten te laten overnachten.

Weet je niet waar je moet beginnen? Er staat een heel team voor je klaar om jouw vergadering tot een succes te maken. Heb je vragen of bepaalde wensen met betrekking tot jouw vergadering? Neem dan contact met ons op.