Postillion Hotels Klantenservice

Brain Breaks

EXCLUSIEF BIJ POSTILLION

Zo maak je een feestje van vergaderen

Eerlijk is eerlijk: vergaderen is best inspannend. Hoe langer het duurt hoe groter de kans dat jouw gedachten afdwalen naar andere dingen. Die zomervakantie die je nog moet boeken bijvoorbeeld. Of dat verjaardagscadeau voor die vriend die binnenkort een groot feest geeft. Niks om je schuldig over te voelen: iedereen doet het. En er is wat aan te doen. Want met een verrassende activiteit schud je jouw meeting even lekker op. Maak kennis met onze Brain Breaks: prikkelende energizers die een boost geven aan meetings.

Kies je favoriete Brain Break

Welke break brengt jouw vergadering weer tot leven? Kies uit deze 5 opties:

Brain break opties

  1. De Shiatsu Break: Even je lijf laten verwennen om uit je hoofd te komen. Met een heerlijke shiatsu massage kom je helemaal tot rust. Ken je dat gevoel dat je krijgt als je na een lange strandwandeling met tegenwind aan de chocomel zit in een strandtent? Met exact dat gevoel ga jij de vergadering weer in.
  2. Yoga Break: Lang stilzitten is niet goed voor je. Het is dus een goed plan om lief te zijn voor je lijf. Een yoga break helpt daarbij. Even helemaal niks zeggen, alleen maar voelen. En daarna weer met frisse energie door met je meeting.
  3. Haka Break: Wat goed is voor de Maori’s is ook goed voor jou. Probeer het maar eens. Een Haka doet wonderen voor het teamgevoel. Sta je lijnrecht tegenover elkaar tijdens een meeting? Probeer eens een Haka.
  4. Balloon break: Je bent nooit te oud voor ballonnen. Leef je uit en draai en vouw net zo lang totdat je de hond van je collega hebt gemaakt. Of die collega zelf. Lol gegarandeerd. Een leuke souvenir om mee naar huis te nemen ook.

Traktatie voor je brein

Onze Brain Breaks zijn een feestje voor je hersenen. Een soort confettikanon voor je brein. Op een onverwacht moment word je even goed wakker geschud. En daarna kun je weer met nieuwe energie door met de meeting. Wedden dat je op nieuwe ideeën komt? We hebben een menu samengesteld van 4 verschillende breaks: voor ieder wat wils. Van heel veel herrie naar complete stilte. Van inspanning naar ontspanning. 

Vraag ons naar de mogelijkheden!