Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Amsterdam

Congres- en evenementenlocatie boeken Amsterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam heeft 32 flexibele zalen en 3000 m² aan zaaloppervlakte. Hierdoor heeft het convention centre de ruimte om evenementen te organiseren tot 1200 gasten. Ontdek de perfecte plek om je evenement te organiseren in Amsterdam. Laat je inspireren door de bruisende energie van de stad.

Evenementen

Dé plek voor zakelijke evenementen en congressen in Amsterdam

Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam zijn alle faciliteiten ontworpen met de professionaliteit van zakelijke evenementen als uitgangspunt. Dit is in de gehele bedrijfsvoering doorgevoerd. Zo zijn alle ruimtes voorzien van moderne, audiovisuele technologie en zorgen onze collega’s ervoor dat jouw congres op alle vlakken een succes wordt. 

Onze congreslocatie ligt aan de rand van Amsterdam, waardoor we goed bereikbaar zijn voor bezoekers die met het ov of de auto komen.

Zakelijk evenement met overnachting

Organiseer je een meerdaags evenement? Met 252 hotelkamers kunnen (internationale) gasten blijven overnachten in het hotel. Zo weet je zeker dat iedereen uitgerust is, voordat de tweede dag van het congres begint.

Flexibel in te delen congresruimtes

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam kan ieder type evenement voorzien van de juiste ruimtes. Ben je op zoek naar een flexibele congreszaal voor 1000 bezoekers of een grote ruimte voor een personeelsevenement met 100 collega’s? Met flexibel in te delen zalen kunnen we de ideale indeling verzorgen voor grote en kleinere groepen.

Ontzorging bij de organisatie van jouw zakelijke evenement

Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam begrijpen we als geen ander hoe complex het organiseren van een conferentie of congres kan zijn. Daarom helpen we je graag bij de organisatie van jouw zakelijke evenement. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan denken we graag met je mee bij de organisatie. Samen zorgen we dat jouw zakelijke evenement een succes wordt.

Ontwikkeling congres- en beursvloer

We tekenen een congres- of beursvloer aan de hand van het programma Expodoc Floorplan. Je ontvangt een link naar de plattegrond, welke eenvoudig te delen is met bezoekers en standhouders. 

Via Expodoc handboek hebben standhouders toegang tot informatie over het evenement en kunnen ze bestellingen plaatsen. Het handboek is direct verbonden met de plattegrond, waardoor gegevens van de exposanten verschijnen wanneer er geklikt wordt op de desbetreffende stand van de exposant. Postillion Hotel Amsterdam ontzorgt je door alles vanuit één programma te regelen.

Jouw volgende zakelijke evenement bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam?

Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Benieuwd hoe we van jouw evenement een succes kunnen maken? Wij hebben alle ervaring in huis om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Kom gerust langs om de evenementenlocatie te bekijken en antwoord te krijgen op al je vragen. 

Hoe is Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam te bereiken?

Het Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is het best te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Postillion Amsterdam beschikt over 89 (overdekte) parkeerplaatsen en 10 elektrische laadpalen. Let op: Voor parkeren in de nabije omgeving geldt ook betaald parkeren.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Amsterdam