Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Arnhem

Congres- en evenementenlocatie in Arnhem

Postillion Hotel Arnhem biedt de mogelijkheid om grote evenementen te organiseren zoals conferenties, vergaderingen en trainingen. In Arnhem houden we niet van moeilijk doen. Bij Postillion Hotel Arnhem hebben we dat ook. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Maak je evenement succesvol in een van de groenste steden van Nederland.

Zakelijk evenement organiseren bij Postillion Hotel Arnhem

Op zoek naar een vergader- of evenementenlocatie in een bosrijke omgeving? Postillion Hotel Arnhem maakt van jouw zakelijke bijeenkomst een succes. Overtref de verwachtingen van jouw gasten met onze uitmuntende voorbereiding en vlekkeloze uitvoering. 

De ideale locatie voor zakelijke evenementen

We zijn niet groot genoeg voor een huldiging van Vitesse, maar onze locatie heeft voldoende capaciteit voor een geweldig evenement. Met 12 verschillende, flexibel in te delen ruimtes hebben we de mogelijkheid om zakelijke evenementen te organiseren voor maximaal 320 gasten. Perfect voor een vakinhoudelijk congres, een bedrijfsevenement of ander zakelijk evenement. 

Alle congresruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele technologie en flexibele inrichting. Zo kunnen we alles inrichten naar jouw wens. En als bonus: 100% gratis parkeergemak voor alle genodigden.

Ontzorging bij de organisatie van jouw zakelijke evenement

Wij begrijpen dat een zakelijk evenement of congres organiseren veel tijd kost. Daarom staan onze collega’s voor je klaar om alles tot in detail voor je te regelen. Laat ons weten wat de wensen zijn, dan zorgen wij dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is. Van aankleding en catering tot technische uitvoering.

Zakelijk evenement met overnachting

Organiseer je een meerdaags congres, conferentie of evenement? Maak het evenement voor je gasten compleet met een hotelovernachting, zodat ze een prettige nachtrust hebben in een bosrijke omgeving van Arnhem.

Postillion Hotel Arnhem

Evenementenlocatie Arnhem reserveren?

Bij Postillion Hotel Arnhem zijn er talloze opties om van jouw conferentie of congres een succes te maken. Benieuwd hoe we jouw zakelijke evenement naar een hoger niveau tillen? Bezoek ons hotel of neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee om de mogelijkheden te bespreken voor een geschikte evenementenlocatie.

Centrale ligging en goede bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging is Postillion Hotel Arnhem goed bereikbaar. Reis je met de auto? We beschikken over 300 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er voldoende laadpalen en invalide- en Female Touch plekken aanwezig.

Reis je met het openbaar vervoer? Postillion Hotel Arnhem is 7 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. 

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Arnhem