Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk

Zakelijke evenementen & congressen

Een beurs, congres, zakelijk evenement of conferentie organiseren? Postillion Hotels biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten. Onze acht verschillende locaties beschikken over ruimtes voor 2 tot 1.400 gasten, mét on site hotelkamers.

Met ruime ervaring in de organisatie van (grote) zakelijke evenementen, helpen we je graag bij de organisatie van jouw event. Van aankleding en catering tot de techniek: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Meerdaagse zakelijke bijeenkomsten

Alle vergader- en congreslocaties van Postillion Hotels beschikken over on site hotelkamers. Ideaal tijdens meerdaagse vergaderingen en congressen, of voor internationale bezoekers. Regelmatig zakelijk overnachten? Voor vaste, zakelijke gasten hebben we het corporate member programma. Zo kan je 24/7 zélf online reserveren voor vaste, vooraf afgesproken tarieven.

Vergaderen op een externe locatie

Vergadering of heidag organiseren op een externe locatie in Nederland? In acht verschillende steden kun je een vergaderruimte huren in één van de acht Postillion Hotels. Of je nu met twee gasten komt vergaderen, met een heel team of het hele bedrijf: Met verschillende vergaderruimtes zijn de mogelijkheden bij Postillion Hotels eindeloos.

Maak de meeting compleet met een lunch, diner of één van de andere vergaderarrangementen, of kies voor een maatwerk oplossing. Meerdaagse vergadering op de planning? Geen probleem! Al onze vergaderlocaties zijn voorzien van on site hotelkamers.

hotelkamer met uitzicht op het veluwemeer

Business Points & flexwerken

Tijd over tussen twee afspraken in? Besteed jouw tijd effectief en kom werken in één van onze Business Points! Met goede bereikbaarheid, ben je vaak maar één afslag verwijderd van de Business Points in onze hotels. Geniet van gratis parkeren voor de deur, oplaadpunten voor elektrische auto’s, (onbeperkt) heerlijke koffie én de rust om in te werken.