Postillion Hotels Klantenservice

Congres- en evenementenlocatie Amersfoort

Congres- en evenementenlocatie in Amersfoort

Een congres, conferentie of vakinhoudelijke bijeenkomst organiseren in Amersfoort? Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer zijn de mogelijkheden voor zakelijke evenementen eindeloos. Maak jouw zakelijke evenement onvergetelijk op onze prachtige locatie met uitzicht op het Veluwemeer.

Zaal Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
vergaderen postillion hotel amersfoort veluwemeer

Zakelijk evenement organiseren bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer zijn de evenementenfaciliteiten ontworpen met oog voor detail en flexibiliteit, zodat we aan jouw wensen kunnen voldoen. Elke zaal beschikt over moderne, audiovisuele technologie en onze collega’s zorgen ervoor dat jouw congres vlekkeloos verloopt. 

Ben je benieuwd hoe de zalen er uitzien? Bekijk de 360 graden tour van Postillion Amersfoort Veluwemeer of kom langs op onze locatie voor een rondleiding.

Congressen en evenementen tot 410 personen

Heb je een evenement op de planning staan? Bij Postillion Hotel Amersfoort helpen we je graag met de organisatie van jouw zakelijke evenement. Onze 9 zalen verbinden zich moeiteloos aan elkaar en kunnen gecombineerd worden met de hoofdzaal, geschikt voor 410 personen.

Ontzorging bij de organisatie van jouw zakelijke evenement

Een succesvol evenement of congres vergt veel voorbereiding. Wat eten de gasten als het gaat om lunch of diner? Wie ontvangt de gasten op welk moment? Het team van Postillion neemt graag de organisatorische taken uit handen, zoals de inrichting van de ruimte, de catering en de audiovisuele ondersteuning. Zo kan jij je richten op de inhoud van het congres.

Zakelijk Amersfoort
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer evenementenlocatie
Hotelkamer met uitzicht

Zakelijk evenement met overnachting

Organiseer je een meerdaags zakelijk evenement of congres? Maak het evenement voor je gasten compleet met een hotelovernachting. Met onze comfortabele kamers kunnen de gasten na het evenement tot rust komen, zonder zich zorgen te maken over de terugreis.

Hoe is Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer te bereiken?

Kom je met de auto of het openbaar vervoer? Postillion Hotel Amersfoort heeft 440 gratis parkeerplaatsen. Bij grote groepen kunnen we shuttlebussen inzetten om gasten op te halen vanaf het station.

Terras aan het water bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Evenementenlocatie Amersfoort reserveren

Bij Postillion Amersfoort Veluwemeer zijn de mogelijkheden voor jouw conferentie of congres eindeloos. Benieuwd hoe we van jouw zakelijke evenement een succes kunnen maken? Neem contact op of kom langs bij onze evenementenlocatie om de mogelijkheden te bespreken.

Regelmatig vergaderruimtes, congresruimtes of zakelijke overnachtingen boeken bij Postillion Hotel & Convention Centre Amersfoort? Word Corporate Member en geniet van verschillende, exclusieve voordelen.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Amersfoort Veluwemeer