Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk vergaderen amersfoort

Vergaderen in Amersfoort: inspirerende vergaderlocatie in de natuur

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is de perfecte locatie om te vergaderen en tot grootse plannen te komen. Met een prachtige locatie in de natuur en uitzicht op het Veluwemeer stap je letterlijk uit de drukte van het dagelijks leven. Zo kom je samen tot nieuwe inzichten tijdens de vergadering.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer met terras
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer vergaderzaal

Vergaderruimte huren in Amersfoort

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de natuur? Kom vergaderen bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer! Met uitzicht op het prachtige Veluwemeer en verschillende vergaderarrangementen, word jouw vergadering ongetwijfeld een succes. 

 

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Vanaf station Putten kan je met de taxi of de fiets naar het hotel komen. Rijd je met de auto naar de vergadering? Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A28 en beschikt over voldoende, verhardde parkeerplekken.

Vergaderruimtes in Amersfoort voor grote en kleine groepen

Brainstorm met het marketingteam, jaarlijkse vergadering met een grote groep aandeelhouders of een meerdaagse vergadering met het MT om de plannen voor komend jaar te bespreken? 

Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer hebben we verschillende vergaderruimtes die flexibel in te delen zijn voor verschillende type vergaderingen en groepsgroottes. Zo kunnen we een kleine vergaderruimte inrichten voor groepen tot 12 personen, maar ook een grote ruimte creëren voor 410 personen.

Meerdaagse vergadering op één locatie

Een meerdaagse vergadering om de doelstellingen voor het nieuwe jaar te bepalen of een tweedaagse heisessie om de campagne voor het volgende kwartaal vorm te geven? Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer kunnen jullie heerlijk blijven slapen. 

‘s Morgens word je wakker met uitzicht op het prachtige Veluwemeer terwijl de zon op komt. Uitgerust begin je aan de dag waarin je vergadert met het team. De middag staat in het teken van teambuilding: samen met collega’s suppen op het meer! Na een heerlijk, versbereid diner sluit je de dag af op het terras met uitzicht op het prachtige Veluwemeer.

Hotelkamer met uitzicht
flexwerkplek Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
vergaderen postillion hotel amersfoort veluwemeer
Business Point Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Vergaderen in Amersfoort: volledige ontzorging

Of je nu een uurtje, een dag of meerdere dagen komt vergaderen, we zorgen ervoor dat jullie alleen bezig hoeven te zijn met de inhoud van de vergadering. 

Van koffie, thee, water en brainfood tijdens de vergadering tot de inrichting, het licht en het geluid in de ruimte voor een presentatie: alles is tot in de puntjes voor jullie geregeld. Gaat er tussendoor iets mis? We garanderen dat we altijd binnen 15 minuten met een passende oplossing komen. 

Tijdens of na de vergadering lunchen of dineren met het gezelschap, met uitzicht op het Veluwemeer, is uiteraard ook mogelijk.

Vergaderruimte in Amersfoort huren?

Vergaderen in Amersfoort? Wij helpen je met het regelen van een passende vergaderruimte. Weet je niet waar te beginnen bij het organiseren van een (meerdaagse) vergadering? Ons team staat voor je klaar, om van jouw vergadering een succes te maken. 

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Zaal Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Amersfoort