Postillion Hotels Klantenservice

10x : Zo maak je jouw Kerstborrel écht onvergetelijk

12/07/2023
Wil je jouw medewerkers trakteren op een verrassende Kerstborrel? Zo één waar ze de volgende Kerst nog over napraten? Dan helpen we je vast op weg met wat tips. Als je een Kerstborrel combineert met een leuke activiteit, weet je zeker dat jouw Kerstborrel indruk maakt. Dit zijn onze tien tips:
  1. Ga plastic vissen met Plastic Whale. Een boottocht door de Amsterdamse grachten maar dan anders. Het past helemaal bij de Kerstgedachte om iets goeds te doen. En het is nog gezellig ook. Ga je liever op pad in Rotterdam? Dat kan. Ook daar ligt een sloep van Plastic Whale voor jou en je collega’s klaar. En ben je klaar met vissen? Dan warm je lekker op tijdens de KerstmiBo
  2. Daag elkaar uit tijdens een Eendenrally. Je weet wel: die schattige oldtimers. Zie jij het al voor je? 40 Eendjes die achter elkaar aan rijden? Je komt onder andere langs de Zaanse schans en rijdt over de mooiste weggetjes. Ideaal voor wie op zoek is naar een leuke Kerstactiviteit rondom Amsterdam.
  3. Ga helemaal los tijdens een workshop smartlappen zingen. Lukt het jou om jouw collega’s te ontroeren? Bij deze activiteit heb je wel een drankje nodig om moed te verzamelen. Ter geruststelling: dat doen de meeste smartlappenzangers ook.
  4. Maak een E-Chopper tour. Is het een brommer? Is het een motor? Nee hoor, het is een E-chopper. Een stoere elektrische scooter. Met die scooter zoef je over de weg en maak je met je collega’s een mooie tocht over bijvoorbeeld de Sallandse Heuvelrug of in de omgeving van Dordrecht
  5. Ben je op zoek naar een sportieve activiteit voorafgaand aan je Kerstborrel? Ga dan boulderen. Dit is klimmen zonder touw. Je doet het in een hal en je leert het meest door met elkaar te puzzelen op de beste routes. Iedereen kan meedoen, ook de mensen met hoogtevrees. Die klimmen gewoon wat lager. Bij boulderen gaat het erom dat je jezelf uitdaagt, maar is het ook belangrijk dat je goed je grenzen aangeeft. Een perfecte teamactiviteit dus. Je kunt op heel veel plekken boulderen. Bijvoorbeeld bij Rijnboulder in Arnhem of bij Beest Boulders in Den Haag.
  6. Bedenk je eigen Haka voor jullie team. Je hebt het vast wel eens de indrukwekkende Haka van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam voorbij zien komen. Zij beginnen hun wedstrijden met dit indrukwekkende ritueel. Dat hebben ze afgekeken van de Maori, die met deze ceremoniële dans de goden aanroepen.  Een Haka zorgt voor verbondenheid, en is dus een ideale activiteit voor een team. Na een mooi uitgevoerde Haka voel je je sterker: als team én individueel. In een workshop leer je hier alles over.
  7. Is lunchwandelen bij jullie een hit? Maak dan eens een mooie grote winterwandeling met je team. Wat denk je bijvoorbeeld van een tocht over de Utrechtse Heuvelrug? Of een lange wandeling door het Speulderbos? Al wandelend kom je tot de mooiste gesprekken én maak je je hoofd leeg. En na de wandeling? Dan trakteer je de medewerkers op een spetterend feest. Eens kijken of ze nog kunnen dansen met die wandelbenen. Kies voor een slimme locatie die makkelijk bereikbaar is én dichtbij een mooi wandelgebied ligt.
  8. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. De buitensportliefhebber weet wat dit betekent. Als je je goed inpakt (laagjes is het codewoord) is het heerlijk om buiten dingen te ondernemen, ook in de winter. Wat denk je van een winterse barbecue bij Postillion Hotels? Het is niet alleen ontzettend gezellig, maar het lijkt ook wel alsof alles in de buitenlucht nóg lekkerder smaakt.
  9. Samenwerken via Zoom of Teams is iets heel anders dan in het echt samenwerken. Omdat we dat allemaal een beetje zijn ontwend is het goed om die skills weer te trainen. En hoe kan dat beter dan in een Escape Room?  Laat een uitdagende escape room bouwen op locatie, met opdrachten die passen bij jouw team, en sluit af met een heerlijk diner.
  10. Ontdek de Bob Ross in jezelf tijdens een Bob Ross workshop in Rotterdam. Deze cultschilder heeft miljoenen fans en jij ontdekt in deze workshop waarom. De kans is groot dat je je na deze workshop heel veel waardering hebt gekregen voor Bob Ross. En je eigen kunstwerk? Dat mag natuurlijk mee naar huis. Leuk voor onder de Kerstboom (of voor in de open haard.)
Natuurlijk sluit je jouw Kerstactiviteit af met een leuke borrel of een heerlijk diner. Bij Postillion Hotels ben je van harte welkom. Al onze Kerstactiviteiten kun je uitvoeren in de buurt van één van onze locaties of op onze locatie. Benieuwd welke dat zijn? Dit lijstje helpt je op weg: