Postillion Hotels Klantenservice

Boek een wellness arrangement in Rotterdam

Ontsnap uit de drukte van de bruisende stad met de rust van de wellness. Combineer een overnachting bij Postillion Hotel Rotterdam met een wellness arrangement bij Thermen Holiday in Schiedam en geniet van een oase van rust in de Randstad.

Tot rust gekomen tijdens een bezoek aan de wellness? Sluit de dag af met een hotelovernachting voor twee personen inclusief ontbijt in het hotel in het centrum van Rotterdam.

Vanaf
€178
per kamer
postillion-kamer

Spadag met overnachting in Rotterdam

Even ontsnappen uit de dagelijkse drukte en écht tot rust komen? Combineer een hotelovernachting in Rotterdam met een spa dag in de Randstad. Geniet overdag van sauna’s, stoomcabines en diverse (bubbel) baden bij Thermen Holiday in Schiedam en kom ‘s avonds tot rust in een van de heerlijke hotelkamers bij Postillion Hotel Rotterdam.

Sauna's

Geniet van pure ontspanning met de warmte van één van de vele sauna’s van Thermen Holiday. De wellness beschikt over sauna’s met lage temperaturen vanaf 55 °C tot sauna’s met hoge temperaturen tot wel 90 °C.

Dit maakt deze spa in de Randstad perfect voor zowel de beginnende saunabezoeker als de frequente saunabezoekers.

Baden en douches

Geniet naast een bezoek aan de sauna’s tijdens de spa-dag ook van de verschillende binnen en buitenbaden waar Thermen Holiday over beschikt. Van verwarmde whirlpools en zwembaden tot koude douches, een dompelbad en een cooldown bad. Perfect om af te koelen na een warme sauna. 

Rituelen en behandelingen

Naast reguliere sauna’s en baden, biedt Thermen Holiday ook verschillende rituelen en behandelingen aan. Denk aan een klankschaal ritueel, een snoezel ritueel of een sakura ritueel of kies voor een van de vele ontspannende massages. 

Spa met overnachting Rotterdam

Na een dagje spa niet direct terug naar de drukte van het dagelijks leven? Maak de wellnessdag compleet met een hotelovernachting! Met het wellness arrangement bij Postillion Hotel Rotterdam geniet je van een spa dag en één overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in het hotel in Rotterdam.

Ben jij klaar om te ontspannen?

Kom volledig tot rust en trakteer jezelf en je partner, een vriend(in) of een familielid op een heerlijk wellnessarrangement in Rotterdam. Geniet van een overnachting voor twee personen in ons prachtige hotel en begin de dag met een goed ontbijt. Boek het wellness arrangement en laat de ontspanning beginnen!

Wil je liever naar de sauna in een andere stad? Bekijk dan ons spa-arrangement in Amsterdam of Dordrecht

Andere arrangementen

Ontdek volledige ontspanning met een hotelovernachting met wellnessarrangement in Amersfoort. Boek vandaag nog jouw spa dag!
Vanaf
€129
per kamer
Ervaar volledige ontspanning met ons wellness arrangement met hotelovernachting. Boek vandaag je wellnessdag.
Vanaf
€129
per kamer
Op zoek naar ontspanning? Met ons wellnessarrangement geniet je van alle mogelijkheden en kom je tot rust in een luxe kamer. Reserveer vandaag voor ontspanning.
Vanaf
€129
per kamer