Postillion Hotels Klantenservice

Romantisch Hotel in hartje Rotterdam

Wil je je geliefde verwennen met een romantisch hotel in Rotterdam? Ontdek talloze mogelijkheden bij Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. Bezoek de meest idyllische plekken en geniet van elkaars aanwezigheid. Met een romantisch arrangement zorgen wij voor de romantiek. 

Vanaf
€152
per kamer

Boek een romantisch arrangement in Rotterdam

Creëer speciale momenten met je geliefde en boek bij ons het romantische arrangement. Van champagne bij aankomst tot romantische verrassingen op de kamer, we streven ernaar om elk detail perfect te maken. Maak van je verblijf een herinnering die je voor altijd zult koesteren. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een romantisch avontuur met de liefde van je leven.

Het arrangement bevat: 

  • Rozenblaadjes, overal rozenblaadjes (maar vooral op het bed)
  • Een fles bubbels
  • Een overnachting in een moderne comfortkamer
  • Extra lange nachtrust! Check pas uit om 13:00 en geniet nog extra van elkaar.

Verken de romantiek in Rotterdam

Postillion Hotel Rotterdam ligt midden in het hart van Rotterdam. Dit maakt het hotel makkelijk bereikbaar en centraal om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Stap buiten ons hotel en verken de romantiek die Rotterdam omringt. 

Maak een avondwandeling langs de Maas of maak een romantische boottocht en bewonder de skyline. Breng een rustige middag door in Het Park met een picknickmand en lekkernijen of bezoek een museum en dwaal samen door de kunstcollecties. Rotterdam biedt talloze opties voor een perfecte romantische setting. 

Na een prettig verblijf bij Postillion Hotel Rotterdam keer je terug naar huis met onvergetelijke romantische herinneringen. Verras jouw geliefde met een romantisch arrangement in Rotterdam.

De perfecte romantische setting

Een romantische borrel bij kaarslicht is het ideale begin van de avond. In een sfeervolle setting verwelkomen we jullie voor een avond vol smaakvolle verrassingen. Geniet samen met elkaars gezelschap van heerlijke hapjes en creëer  herinneringen die een leven lang meegaan.

Na een dag vol indrukken, kunnen jullie de rust weer op zoeken in de hotelkamer. Onze kamers bieden een warme ambiance en comfortabele bedden. Ervaar samen een oase van rust in het hart van de stad. Postillion Hotel Rotterdam is de perfecte setting voor een nachtje weg naar de stad.

Onvergetelijke herinneringen bij Postillion Hotel Rotterdam

Met ons romantische arrangement creëer je onvergetelijke herinneringen. Postillion Hotel Rotterdam is meer dan alleen een plek om te overnachten. Wij bieden een complete ervaring die liefde viert en kostbare herinneringen koestert. Laat ons hotel het decor zijn voor jullie bijzondere romantische uitje.

Voor een prijs van €152,- per nacht per kamer, beleef je een complete ervaring voor een romantisch nachtje weg.

Zien wij jullie binnenkort in Rotterdam?

Andere arrangementen

Ontdek de romantiek in Deventer met ons romantisch arrangement. Verras je partner en maak herinneringen voor het leven.
Vanaf
€152
per kamer
Ervaar comfort en romantiek bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. De ideale plek om romantisch te overnachten in Amersfoort.
Vanaf
€152
per kamer
Gegarandeerd indruk maken? Geniet van het romantische arrangement bij Postillion Hotel Dordrecht! Bubbels en rozenblaadjes inbegrepen.
Vanaf
€152
per kamer