Postillion Hotels Klantenservice

Citytrip Rotterdam

Een verzorgde stedentrip in Rotterdam! Ontdek de highlights van de populaire havenstad en kom aan het einde van de dag tot rust in een heerlijke hotelkamer. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet en je bent klaar voor een nieuwe dag in Rotterdam!

Vanaf
€115
per kamer

Postillion Hotel Rotterdam

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen in het hart van de havenstad, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is als je de stad te voet wilt ontdekken.

Het hotel is gelegen aan de Coolsingel en om de hoek van de hippe winkelstraat ‘De Meent’ en de populaire ‘Koopgoot’. De perfecte locatie als je heerlijk wilt winkelen! 

Liever de culturele kant van Rotterdam ontdekken? Wandel vanaf het hotel, via de Markthal en de Kubuswoningen naar de Oude Haven. Pak daar de watertaxi over de Maas, met uitzicht op de Erasmusbrug, de Willemsbrug en de Hef. 

Citytrip arrangement Rotterdam

Geniet van een volledig verzorgd arrangement tijdens jouw stedentrip in Rotterdam. Terwijl jij de highlights van de hoofdstad ontdekt, zorgen wij dat je ‘s avonds heerlijk tot rust kan komen in één van onze hotelkamers. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. 

Het citytrip arrangement in Rotterdam bestaat uit:

  • 1 overnachting
  • Ontbijt

Andere arrangementen

Ga op stedentrip in Amsterdam met ons Citytrip arrangement. Ideaal voor een middag shoppen of het bezoeken van een museum.
Vanaf
€115
per kamer