Postillion Hotels Klantenservice

Business Point en Flexwerken Arnhem

Flexwerken in het Business Point van Postillion Hotel Arnhem

Tussen twee afspraken in even effectief werken in de buurt van Arnhem? Dat kan bij het Postillion Business Point. Of je nu in de regio werkt of op doorreis bent, onze flexwerkplekken bieden de ideale oplossing. 

Vergeet het gedoe met parkeren en onrustige omgevingen. Bij ons ben je slechts één afslag verwijderd van een fijne, rustige werkplek.

Een flexwerkplek huren in het Business Point van Postillion Arnhem

Als je op doorreis bent tussen twee afspraken wil je de tijd ertussen natuurlijk zo efficiënt mogelijk besteden. Een flexibele werkplek zoals Postillion Arnhem is daarbij ideaal. Werk in alle rust aan je verslag, of maak efficiënt gebruik van de tijd tussen twee afspraken. Postillion Hotel Arnhem ligt direct naast de A12, wat het een ideale en snelle uitvalsbasis maakt als flexwerkplek rondom Arnhem. 

 

Een flexwerkplek huren bij Postillion Business Point Arnhem biedt veel voordelen:

  • Snel en makkelijk bereikbaar
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gratis koffie
  • Oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Slechts €7,50 per uur

Het alternatief voor kleine, rumoerige koffiebars

Flexwerken in Arnhem kan natuurlijk in een café of koffiebar, maar deze plekken zijn vaak rumoerig. Daarnaast betaal je in het centrum van Arnhem vaak parkeerkosten en kost het veel tijd om de stad in en uit te rijden. 

Door een flexwerkplek te huren in Arnhem bij Postillion Hotel Arnhem geniet je van een rustige en professionele omgeving. Vermijd afleiding en concentreer je op je werk. Gratis parkeren, oplaadpunten voor elektrische auto’s en vriendelijke service maken onze flexwerkplekken een slimme en comfortabele keuze.

Flexwerk in Arnhem terwijl je onderweg bent

Ons Business Point bij Postillion Hotel Arnhem is niet alleen geschikt voor flexwerkers, maar ook ideaal voor korte meetings of brainstorms met collega’s. Ontmoet collega’s halverwege bij het Business Point en geniet van gratis koffie, thee, fruitwater, gratis parkeren en snelle wifi. Efficiënt werken was nog nooit zo makkelijk.

Postillion Hotel Arnhem
vergaderlocatie postillion hotel arnhem

Flexwerkplek huren in Arnhem voor de prijs van twee koppen koffie

Betaal slechts €7,50 per uur voor een flexwerkplek in het Business Point van Postillion Hotel Arnhem. Dat haal je er al uit met twee gratis kopjes koffie, welke je normaal zou afrekenen in het rumoerige café. En alsof dat niet genoeg is, printen we kosteloos even snel je documenten voor je uit. Werk effectief en trakteer jezelf op een productieve werkdag.

Ontdek Postillion Business Point in Arnhem

Werk, vergader en ontmoet bij het Postillion Business Point in Arnhem. Stap binnen in ons Business Point en maak van elke werkdag een productieve dag in een inspirerende omgeving. Vooraf reserveren is niet nodig.

Heb je een vraag?

Hotel & Business Point Arnhem