Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk vergaderen amsterdam

Vergaderruimte in Amsterdam huren

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is ongetwijfeld de best bereikbare vergaderlocatie in Amsterdam! Zowel met de auto als het openbaar vervoer reis je makkelijk naar de vergaderlocatie. Of je nu uit hartje Amsterdam moet komen, of uit een andere stad in Nederland. 

Vergaderen op steenworp afstand van de Dam

Of je nu om praktische redenen op zoek bent naar een vergaderlocatie in Amsterdam, of ieder jaar een heisessie plant op een externe, inspirerende vergaderlocatie: Het vinden van de beste vergaderlocatie in Amsterdam kan een uitdaging zijn. Je wilt namelijk goede bereikbaarheid, maar ook een locatie in de buurt van het centrum én verschillende extra faciliteiten. 

Het klinkt als een onmogelijke zoektocht, maar bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is niets minder waar! Met verschillende vergaderruimtes, vergaderarrangementen, minder dan 30 minuten verwijderd van de Dam en goede bereikbaarheid met trein, auto én vliegtuig weet je zeker dat je bij ons goed zit tijdens jouw volgende vergadering.

Eindeloze mogelijkheden in de vergaderruimtes van Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam

Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam zijn de mogelijkheden voor vergaderen eindeloos. Met 32 flexibel in te delen ruimtes en 3000 m² zaaloppervlak kunnen we vergadersettings creëren voor groepen van 12 tot 1200 gasten. Laat ons weten wat de wensen zijn en hoe groot de groep is, dan zorgen wij voor een passende ruimte met juiste indeling!

Zakelijk overnachten

Een meerdaagse vergadering gepland, of komt het internationale managementteam naar Amsterdam voor een vergadering? Goed nieuws! Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam kun je heerlijk blijven overnachten. 

Geniet na een dag vergaderen van een heerlijk diner bij restaurant ‘Cooper & Cecile’, of duik het centrum van Amsterdam in en kom daarna heerlijk tot rust in één van onze hotelkamers. Zo weet je zeker dat je de volgende dag weer helemaal uitgerust bent voor de volgende vergadering! 

Meer weten over zakelijk overnachten, of corporate member van Postillion Hotels worden? 

Zorgeloos vergaderen in Amsterdam

Een vergadering plannen bij Postillion Hotel en Convention Centre Amsterdam betekent écht tijd om te vergaderen. Terwijl jij samen met het gezelschap vergadert of brainstormt, zorgen wij ervoor dat er altijd water, koffie, thee en brainfood aanwezig is. Daarnaast regelen wij de inrichting van de ruimte en zorgen we dat de audiovisuele voorzieningen aanwezig zijn én werken. 

Met verschillende vergaderarrangementen of een maatwerk oplossing, weet je zeker dat alles geregeld is voor jouw meeting in Amsterdam. Gaat er onverhoopt iets anders dan gepland? Dan zorgen wij binnen 15 minuten voor een oplossing, zodat de vergadering zo min mogelijk verhinderd wordt.

Vergaderruimte in Amsterdam huren?

Kom jij vergaderen bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam? Ons team staat voor je klaar om te zorgen dat jij effectief kunt vergaderen! 

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Amsterdam