Postillion Hotels Klantenservice

Business Point en Flexwerken Deventer

Ontdek de ideale flexwerkplek bij Business Point Postillion Hotel Deventer

In de stad Deventer is flexwerken niet langer beperkt tot muffe kantoren. Het Business Point van Postillion Hotel Deventer biedt een verfrissende en inspirerende omgeving voor professionals die op zoek zijn naar de perfecte flexwerkplek. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of toe bent aan een andere werkomgeving, de flexwerkplekken bij Postillion Hotel Deventer zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Een werkplek in het Business Point hoeft niet vooraf gereserveerd te worden.

Flexwerkplek op de grens van Overijssel en Gelderland

Wanneer je op doorreis bent van een meeting in Overijssel naar een afspraak in Gelderland of andersom, ligt Postillion Hotel Deventer op dé ideale locatie. Benut je tijd onderweg optimaal en maak een tussenstop bij ons Business Point. Met voldoende parkeergelegenheid en de nabijheid van het centrum van Deventer is jouw flexwerkplek gemakkelijk bereikbaar. Het hotel biedt een gunstige locatie direct langs de snelweg, waardoor het de perfecte en efficiënte flexwerkplek is in de omgeving van Deventer. 

 

De flexwerkplekken bij Postillion Hotel Deventer bieden verschillende voordelen: 

  • Eenvoudig en snel bereikbaar
  • Kosteloos gebruikmaken van de wifi
  • Gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur
  • Onbeperkt gratis koffie 
  • Oplaadpalen voor elektrische auto’s 
  • Slechts €7,50 per uur

Op locatie werken zonder afleiding

Ondanks dat flexwerken nu ook vaak plaatsvindt in cafés en koffiebars, bieden onze flexwerkplekken een minder afleidende omgeving. Houd je aandacht gericht op je werk en maak effectief gebruik van je tijd. Dankzij onze comfortabele en praktisch faciliteiten, waaronder gratis parkeren, kosteloos gebruikmaken van de wifi en oplaadpunten voor de auto, is Postillion Hotel Deventer de perfecte keuze als flexwerkplek.

Een succesvolle werkdag met alle gemakken voorzien

Naast dat onze Business Point een fijne flexwerkplek is, kun je ook bij ons kort vergaderen of spontaan brainstormen met je collega’s of klanten. Profiteer van gratis koffie en thee, fruitwater, gratis parkeren en gratis wifi. Werk moeiteloos en productief in een omgeving die alles biedt wat je nodig hebt voor een succesvolle werkdag.

Huur een flexwerkplek in Deventer en wees verzekerd van een fijne werkplek

Geniet van een flexibele werkplek in het Business Point van Postillion Hotel Deventer voor slechts €7,50 per uur. Dit bedrag is al snel terugverdiend met twee gratis kopjes koffie of thee, die je anders zou betalen bij een horecagelegenheid. En dan hebben we het niet eens over het gratis parkeren en gratis wifi. Verlang je naar een break na een intensieve werksessie? Onze gezonde brainfood gaat ervoor zorgen dat je weer scherp bent en de laatste uurtjes kan doorknallen.

Ontdek ons Business Point in Deventer

Bij Postillion Business Point in Deventer kun je werken, vergaderen en netwerken. Stap binnen in het Business Point en transformeer elke werkdag in een productieve ervaring. Vooraf reserveren is niet nodig.

Heb je een vraag?

Hotel & Business Point Deventer