Postillion Hotels Klantenservice

zakelijk vergaderen rotterdam

Vergaderruimte huren in Rotterdam: unieke locatie

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is de ideale plek voor zakelijke bijeenkomsten. En het mooie is: jij hebt de kans om van dit prachtige gebouw te genieten. Het is namelijk een voorrecht om in een gebouw met zo’n bijzondere historie en architectuur te mogen werken.

Zaal-staal

Vergaderruimte huren in Rotterdam

Wil je een vergaderruimte huren in Rotterdam? Dan is het Postillion Convention Centre een uitstekende locatie. Er zijn maar weinig Convention Centres met zo’n indrukwekkende architectuur.

Aan alles is te zien dat Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is gevestigd in een Rijksmonument. Natuurlijk hebben we de inrichting aangepast aan de ruimte. Deze locatie is echt uniek. Met een beursvloer van maar liefst 3500 m2 en een gespecialiseerd team dat internationale gasten steeds weer weet te verbazen. 

Natuurlijk vergader je ook in stijl op deze locatie. Onze vergaderruimtes zijn net zo indrukwekkend als de centrale hal. Onze zalen staan vol designklassiekers. Of je nu met 15 of 1.200 man komt, ons gespecialiseerde zakelijke team zorgt ervoor dat jouw vergadering in Rotterdam een succes wordt.

Vergaderen in Rotterdam met verschillende groepsgroottes

Iedereen is welkom in Rotterdam. Van kleine gezelschappen tot multinationals. Onze ruimtes zijn flexibel in te delen. Handig, want zo zijn we in staat om elke ruimte helemaal aan te passen aan de wensen van onze gasten.

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam beschikt over 30 ruimtes die elk variëren in sfeer en inrichting. De locatie is geschikt voor evenementen, beurzen en vergaderingen van 15 tot ruim 1.200 personen. Al onze congreshallen en vergaderruimten bieden gratis wifi en toegang tot alle gangbare mobiele providers. 

Daarnaast heeft Postillion Convention Centre WTC Rotterdam 5 vergaderkamers en zijn we Green Key Gold gecertificeerd.

Vergaderen in Rotterdam: volledige ontzorging

Beamer? Check. Whiteboard? Check. Geluid? Check. Eten, drinken, tussendoortjes, lunch, diner? Check, check, check. Als je in Rotterdam een vergaderruimte huurt, word je volledig ontzorgd. Van licht en geluid tot eten en drinken. 

Tijdens de gehele vergadering is er koffie, thee, water en frisdrank tot jullie beschikking. Heb je even een vergaderdip of ben je hangry geworden van al het vergaderen? Geen zorgen, we voorzien jullie graag van Brainfood. Energierijke tussendoortjes die ervoor zorgen dat jij er weer tegenaan kunt. 

Daarnaast zorgen we met onze 15-minute-fix, ervoor dat eventuele problemen binnen 15 minuten worden opgelost. 

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam bevindt zich in het centrum van Rotterdam en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Neem vanaf Rotterdam CS de metro en stap uit bij station Beurs. Kies uitgang Beursplein. Ook zijn er verschillende opties voor de tram. De auto parkeren kan bij de dichtstbijzijnde parkeergarage (WTC-Beursplein).

Vergaderruimte in Rotterdam huren?

Zoek je een passende vergaderruimte in Rotterdam op een unieke locatie? Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is die plek. Op basis van het aantal personen en jouw wensen, hebben we een geschikte vergaderruimte beschikbaar.

Meerdaagse vergadering of training? Word wakker met de Coolsingel aan je voeten. Boek een kamer in Postillion Hotel Rotterdam. Ideaal voor meerdaagse meetings, maar ook fijn voor een weekendje weg. Want Rotterdam staat dan wel bekend als werkstad: je kunt er ook prima ontspannen.

Wil je een vergaderruimte huren in Rotterdam? Heb je vragen over onze vergaderarrangementen? Of wil je de mogelijkheden voor jouw vergadering bespreken? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam