Postillion Hotels Klantenservice

Restaurant Cooper & Cecile

Cooper & Cecile

1945, bevrijding Amsterdam. De Canadees Cooper ontmoet de elegante Nederlandse Cecile. Ondanks dat er weinig voor handen was, probeerden ze van iedere maaltijd een feest te maken. De organisatie kwam vanuit Cecile die volledig opging in de details. Cooper daarentegen had een echte passie voor rustiek koken. In zijn thuisland bracht hij zijn ideale vrije dag dan ook door met jagen, vissen en het op houtskool bereiden van zijn vangsten. Nu, was het doel om met weinig eten toch een voedzame en fantastische maaltijd op tafel te zetten. Cecile zocht hierbij uren naar de perfecte aankleding en juiste ambiance. Samen zorgden ze ervoor dat alle aanwezigen de avond van hun leven hadden.

Eerbetoon

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam geeft een eerbetoon aan Cooper & Cecile die vroeger al wisten wat de ingrediënten waren voor een avond vol gezelligheid en een goede maaltijd.

De Kauwgomballenfabriek

Het restaurant gevestigd op de locatie van de oude kauwgomballenfabriek, ooit opgericht als eerbetoon aan de Canadese bevrijders, brengt nu de juiste sfeer die voor Cooper en Cecile zo kenmerkend waren.