无效日期
无效日期
无效起始时间
post.bookingmodule.errors.errors.endtime
起始时间不得晚于结束时间
无效入住日期
无效退房日期
办理入住后可退房

Haal met onze werkplek in Arnhem méér uit uw werkdag: Gebruik ons Business Point

In alle rust werken op een comfortabele werkplek in Arnhem? Tijd tussen twee afspraken? Haal meer uit uw werkdag en kom werken in het Business Point van Postillion Hotel Arnhem. Perfect bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Parkeer uw auto kosteloos voor de deur en ga direct aan de slag. Alleen of met collega’s. 

​Kies één van onze praktische en flexibele werkplekken in Arnhem. Ervaar onze gastvrijheid en service. Ontdek het gemak van de vele faciliteiten in Postillion Hotel Arnhem. Wij verwelkomen u graag op elk moment van de dag. Voor één uur of zo lang u wilt. Alleen of samen met collega’s en partners. Neem plaats, plug in en ga direct aan de slag.

Ervaar het gemak bij Postillion Hotel Arnhem

Het arrangement is inclusief comfortabele werkplek in Arnhem, snelle wifi, gratis parkeren, onbeperkt koffie, thee, Brainfood en water verrijkt met verse ingrediënten, zoals komkommer, munt, gember en rode peper, citrusvruchten en ananas. Voor slechts € 7,00 per persoon, per uur, beschikt u over deze basisingrediënten voor maximale output en zakelijk topresultaat.