无效日期
无效日期
无效起始时间
post.bookingmodule.errors.errors.endtime
起始时间不得晚于结束时间
无效入住日期
无效退房日期
办理入住后可退房

Bijzonder goed eten in een moderne setting of op het terras. Bezoek ons restaurant op de Veluwe.

Neem de tijd voor een culinair intermezzo in ons restaurant op de Veluwe. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer geeft u een modern restaurant en een ongeëvenaarde terras pal aan het Veluwemeer.

view

Ons restaurant is in vele opzichten uniek.

 Ons stijlvolle restaurant op de Veluwe - met adembenemend uitzicht - is daar de uitgelezen plek voor. Hier worden de hele dag seizoensgebonden gerechten en favoriete klassiekers geserveerd. Van een krokant geroosterd kippetje en een krokketenduo tot huisgerookte zalm met lamsoren en een wijtingfilet gebakken in tempura beslag. 

Speciale wensen voor een culinaire middag of avond met uw gezelschap? Wij van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer inspireren u graag met onalledaagse smaakcombinaties en creatieve gerechten. 

Dish 15: zodat u snel weer verder kunt 

Op onze menukaart vindt u verschillende gerechten met een ‘Dish 15-icoontje’. Dit zijn gerechten die binnen 15 minuten op tafel staan. Van huisgerookte zalm met lamsoren of paprikasoep van de verspillingsfabriek tot een ribeye met chimichurri. Even intens genieten in ons restaurant op de Veluwe en dan snel weer verder.  

Bekijk de Postillion menukaart