Postillion Hotels Klantenservice

zakelijk vergaderen utrecht

Vergaderruimte huren in Utrecht: ideale ligging

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is populair bij zakelijk nomaden. En dat begrijpen wij maar al te goed, we zijn namelijk uitstekend bereikbaar. Dit maakt ons hotel tot de perfecte vergaderruimte voor een overleg, meeting of conferentie in Utrecht.

Vergaderruimtes huren in Utrecht

Zoek je een centrale locatie in Nederland om te vergaderen? Dan is Utrecht een logische keuze. Utrecht ligt centraal in Nederland én Postillion Hotel Utrecht Bunnik is ook nog eens uitstekend bereikbaar met de auto én met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Vergaderruimtes in Utrecht voor verschillende groepsgroottes

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik kunnen we toveren met ruimtes. Door de slimme indeling van de 29 vergaderruimtes kunnen we heel veel kanten op. Zo maken we er binnen no time één grote ruimte van. Hier passen met gemak 1.200 mensen in, maar het is logischer als jullie bijvoorbeeld met 12 mensen komen vergaderen. 

Kortom, of je nu met 12, 1.200 of iets daar tussen komt: we doen ons uiterste best voor elk gezelschap. 

Vergaderen in Utrecht: volledige ontzorging

Bij vergaderen komt natuurlijk nog meer kijken dan alleen een vergaderruimte huren in Utrecht. We ontzorgen je volledig: van licht en geluid tot eten en drinken. 

Tijdens de duur van de vergadering staat er koffie, thee, water en frisdrank tot jullie beschikking. Daarnaast zorgen we voor tussendoortjes waar je energie van krijgt. Uitgebreid lunchen en/of dineren kan uiteraard ook na de vergadering in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. 

Gaat er iets mis? Geen probleem! We garanderen dat we binnen 15 minuten met een passende oplossing komen. Wel zo handig en dan kan jij je focussen op je gezelschap.

Vergaderruimte in Utrecht huren?

Wil je vergaderen in Utrecht? Wij helpen je met het kiezen van een passende ruimte op basis van het aantal personen en jouw wensen. 

Organiseer je een meerdaagse vergadering? Gezellig als jullie een nachtje bij ons blijven. Slim ook, want dan kun je genieten van ons heerlijke ontbijt. Dat is ook een prima bodem voor een drukke dag. Moet je eens kijken hoe productief je daarna bent. Laat die vergadering maar komen!

Weet je niet waar je moet beginnen bij het organiseren van een vergadering in Utrecht? Er staat een heel team voor je klaar om jouw vergadering tot een succes te maken. Heb je vragen of bepaalde wensen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik