Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk vergaderen Deventer

Vergaderruimte in Deventer huren

Postillion Hotel Deventer is gelegen tussen Overijssel en Gelderland in. Met een centrale ligging vlak bij de A1, ruime (gratis!) parkeergelegenheid voor de deur én goede koffie is het de perfecte locatie om te vergaderen. 

Met het centrum van de Hanzestad en de IJssel op een steenworp afstand heb je tussen de vergaderingen door de mogelijkheid om jouw hoofd even leeg te maken. 

Postillion Hotel Deventer

Vergaderen op een externe locatie

Vergaderen buiten de deur, op een externe locatie, brengt verschillende voordelen met zich mee. Je stapt letterlijk uit de waan van de dag. Hierdoor kan je productiever vergaderen en kom je tot betere, nieuwe ideeën. 

Echter, het brengt vergaderen op een externe locatie ook een uitdaging met zich mee: de locatie. Op kantoor weet je precies hoe alles werkt, waar de spullen liggen en waar de koffieautomaat staat. Op een externe locatie is dit niet het geval. 

Gelukkig weten we bij Postillion precies wat jij nodig hebt om effectief te kunnen vergaderen. Laat ons weten hoe, wanneer en met hoeveel mensen je wilt vergaderen en wij regelen de rest. 

Eindeloze mogelijkheden in de 15 vergaderruimtes in Deventer

Een heisessie, een vakinhoudelijke training met het team of een lezing voor een grotere groep?  Postillion Hotel Deventer telt 15 verschillende vergaderruimtes en daarmee zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen we de ruimtes aan elkaar koppelen en op verschillende manieren indelen. 

Hiermee hebben we plek voor kleine groepen tot 12 personen, of grote groepen tot 250 personen.

Vergaderen en overnachten

Heb je een meerdaagse vergadering, een vergadering die tot laat in de avond duurt of wil je een vergadering op een ontspannen manier afsluiten? Goed nieuws! Bij Postillion Hotel Deventer kun je heerlijk blijven overnachten. 

Geniet na een dag vergaderen van een heerlijk diner, of duik het centrum van Deventer in en kom daarna heerlijk tot rust in één van onze hotelkamers. Zo weet je zeker dat je de volgende dag weer helemaal uitgerust bent! 

Meer weten over zakelijk overnachten, of corporate member van Postillion Hotels worden? 

Zorgeloos vergaderen in Deventer

Vergaderen bij Postillion Hotel Deventer betekent écht effectief vergaderen, zonder je druk te maken over randzaken. Tijdens en voorafgaand aan de vergadering nemen wij het “regelwerk” voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke meeting tot in de puntjes is geregeld. Van water, koffie, thee en brainfood tijdens de vergadering tot de inrichting van de ruimte en audiovisuele voorzieningen. De gasten voorzien van een lekkere lunch, hapjes, drankjes en andere exclusieve extra’s tijdens de vergadering? Maak de vergadering compleet met één van onze vergaderarrangementen of kies voor een aanpak op maat.

Gaat er iets mis tijdens de vergadering? Dan zorgen we altijd binnen 15 minuten voor een passende oplossing. 

Vergaderruimte in Deventer huren?

Kom jij vergaderen bij Postillion Hotel Deventer? Ons team staat voor je klaar om van jouw vergadering een succes te maken! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op.