Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk vergaderen Den Haag

Vergaderruimte huren Den Haag

Kom vergaderen in de regeringshoofdstad van Nederland! Daar weten we precies wat vergaderen inhoudt. Met ruim 30 flexibel in te delen vergaderruimtes hebben we ongetwijfeld een vergaderruimte die past bij jouw type vergadering. De ligging van Postillion Hotel & Convention Centre is ideaal vanwege de goede bereikbaarheid met de trein, auto en zelfs het vliegtuig.

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

Den Haag: De ideale vergaderlocatie vanuit heel Europa

Er zijn maar weinig steden waar zo veel vergaderd wordt als in Den Haag: de regeringshoofdstad van Nederland. En dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. De stad heeft een goede ligging vanuit heel Nederland en de vliegvelden, heeft een goede infrastructuur en biedt voldoende mogelijkheden om tussen of na de vergaderingen te ontspannen. 

Op zoek naar een prettige vergaderlocatie in Den Haag? Bij Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag helpen we je graag verder. Met een vergaderlocatie, gelegen aan station Hollands Spoor, zijn we gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto én het vliegtuig. Binnen 30 minuten sta je namelijk bij ons op de stoep, vanaf Schiphol en Rotterdam – The Hague Airport. 

Vergaderen voor groepen van 10 tot 1400 gasten

Een vergadering met het managementteam of een bijeenkomst met het hele bedrijf? Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag heet je graag welkom! Met congreszalen van 1400 m² tot 500 m² en 30 flexibel in te delen vergaderruimtes voor diverse groepsgroottes, zijn de mogelijkheden voor het huren van een vergaderlocatie eindeloos. 

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wat de groepsgrootte is, dan zorgen wij voor een passende vergaderzaal met juiste indeling. Of je nu op zoek bent naar een kleine vergaderruimte voor maximaal 10 gasten, of een grote ruimte met break-out rooms zoekt voor meer dan 1000 gasten.

Zakelijk overnachten aan het Hollands Spoor

Een meerdaagse training, vergadering of congres gepland? Goed nieuws! Medio 2024 opent Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag een hotel met 198 hotelkamers en uitzicht op het iconische station ‘Hollands Spoor’. 

Wist je dat je als corporate member van Postillion Hotel extra voordelig zakelijk kan overnachten?

Zorgeloos vergaderen op een externe locatie

Vergaderen op een externe locatie: Niet iedereen is er fan van. Vaak vraagt het om extra regelwerk. Een locatie zoeken, lunch regelen, faciliteiten checken, vervoer en verblijf van de genodigden regelen et cetera. 

Bij Postillion begrijpen we dat maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om jou zo veel mogelijk te ontlasten tijdens (het organiseren van) de vergadering. Met verschillende vergaderarrangementen of een maatwerk oplossing, weet je zeker dat alles geregeld is voor jouw volgende vergadering op een externe locatie in Den Haag. Van voldoende drinken en brainfood tot de inrichting van de ruimte en audiovisuele voorzieningen. 

Gaat er tijdens de vergadering iets mis? Dan zorgen wij binnen 15 minuten voor een oplossing, zodat de meeting zo min mogelijk verhinderd wordt.

Vergaderruimte in Den Haag huren?

Kom jij vergaderen bij Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag? Ons team staat voor je klaar om van jouw volgende vergadering een succes te maken. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Heb je een vraag?

Hotel & Convention Centre Den Haag