Postillion Hotels Klantenservice

Zakelijk vergaderen Arnhem

VERGADEREN OP EEN EXTERNE LOCATIE IN ARNHEM

Tijdens de heisessie daadwerkelijk even ontspannen op de hei? Of na de vergadering een balletje slaan op de golfbaan? Vanaf Postillion Hotel Arnhem is alles mogelijk! De centrale ligging, ruime parkeergelegenheid op het terrein en een golfbaan, de Hoge Veluwe en het leuke centrum van Arnhem in de buurt is Postillion Hotel Arnhem de ideale vergaderlocatie in Arnhem. 

Postillion Hotel Arnhem

Vergaderen in Arnhem

Postillion Hotel Arnhem is de perfecte locatie voor een vergadering buiten de deur. Je kunt bij Postillion Hotel Arnhem namelijk niet alleen fijn vergaderen met groepen tot 300 personen, je kunt er voor, tijdens en na de vergadering ook heerlijk ontspannen. Of je nu na de vergadering nog even het bruisende centrum van Arnhem in wil, een wandeling wil maken op de hoge Veluwe of liever een balletje slaat op de golfbaan. Vanaf onze vergaderlocatie is alles goed bereikbaar! 

Postillion Hotel Arnhem is gelegen langs de A12, en beschikt over voldoende (gratis!) parkeerplekken voor alle genodigden. Dit maakt het de perfecte vergaderlocatie om naar toe te rijden, vanuit heel Nederland!

12 verschillende vergaderruimtes

Bij Postillion Hotel Arnhem hebben we niet 1 vergaderruimte. We hebben er 12! Zo kunnen we vergaderingen en andere zakelijke evenementen faciliteren voor groepen tot wel 300 personen. Afhankelijk van het type vergadering en de groepssamenstelling zorgen we voor een passende indeling van de ruimte. 

Een compleet verzorgde meeting

Vergaderen bij Postillion Hotel Arnhem, betekent effectief vergaderen zonder je druk te maken over de randzaken. Om te zorgen dat jij effectief kunt vergaderen in een van onze vergaderzalen, nemen we alles voor je uit handen. Laat ons weten hoelang je wilt vergaderen, met hoeveel mensen je komt en wat jouw specifieke wensen zijn, dan zorgen wij voor een vergaderruimte met alle benodigde faciliteiten. Van inrichting tot audiovisuele voorzieningen en van onbeperkt koffie, thee en water tot brainfood voor tussendoor. De vergadering afsluiten met een lunch of diner? Ook dat is mogelijk in het hotel. 

Gaat er iets mis tijdens de vergadering? Binnen 15 minuten bieden we je een passende oplossing. Dit noemen we onze 15-minute-fix.

Meerdaags vergaderen in Arnhem

Meerdaagse training, vergadering of event? Maak de dagen compleet met ontspannen activiteiten, zoals wandelen op de Veluwe of golfen bij de Rosendaelsche Golfclub en sluit de dagen af met een zakelijke overnachting bij Postillion Hotel Arnhem. Zo weet je zeker dat het hele gezelschap de volgende dag uitgerust begint aan de volgende vergadering!