Postillion Hotels Klantenservice

Business Point en Flexwerken Utrecht – Bunnik

Business Point & Flexwerken bij Postillion Hotel Utrecht - Bunnik

Ben je op zoek naar de perfecte flexwerkplek in Utrecht? Zoek dan niet verder! Postillion Hotel Utrecht Bunnik biedt een ideale omgeving voor professionals die flexibel willen werken op een externe locatie.

Goed om te weten: Een flexwerkplek in het Business Point hoef je niet van tevoren te reserveren.

Flexwerkplek huren in Utrecht bij Postillion Business Point

Ontdek de ultieme flexwerkervaring in het hart van Nederland: Utrecht. Postillion Hotel Utrecht Bunnik heeft voldoende flexwerkplekken die voorzien zijn van alle gemakken. Ervaar de perfecte balans tussen comfort en productiviteit. Zo zorg je voor een succesvolle werkdag. 

Met parkeervoorzieningen en nabijheid van belangrijke knooppunten is onze locatie ideaal voor zowel lokale professionals als bezoekers van buiten de stad.

 

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik bieden we flexwerkplekken aan met meerdere voordelen:

  • Gemakkelijk bereikbaar 
  • Gratis wifi
  • Gratis onbeperkt koffie en thee 
  • Oplaadpunten voor elektrische auto’s 
  • Slechts €7,50 per uur

Ongestoord en geconcentreerd flexwerken in Utrecht

Zeg gedag tegen de dagelijkse drukte in koffiebars en hoge parkeerkosten in het centrum van Utrecht. Kies in plaats daarvan voor de serene werkomgeving van Postillion Business Point Utrecht Bunnik. Geniet van ongestoord en geconcentreerd werken, inclusief kosteloos parkeren, oplaadpunten voor elektrische auto’s en een vriendelijke service. Hier kun je onbezorgd aan de slag.

Postillion Business Point Utrecht is dé ontmoetingsplaats voor flexwerkers

Het Business Point bij Postillion Hotel Utrecht is niet alleen een ontmoetingsplaats voor lokale flexwerkers, het is ook de perfecte setting voor snelle vergaderingen en spontane brainstormsessies met collega’s of klanten. Ontmoet elkaar halverwege voor een effectieve vergadering en profiteer van gratis koffie, thee, fruitwater en supersnelle wifi. Comfort en efficiëntie gaan hand in hand!

Postillion Business Point in Utrecht

Ontdek de flexibiliteit van een werkplek in het Business Point van Postillion Hotel Deventer voor slechts €7,50 per uur. Dit bedrag verdien je snel terug met twee kosteloze kopjes koffie of thee, wat je elders in een horecagelegenheid zou betalen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gratis parkeren en de snelle wifi. Heb je behoefte aan een pauze na een intense werksessie? Onze gezonde brainfood zorgt ervoor dat je weer gefocust bent en de laatste werkuren met volle energie kunt doorbrengen.

Flexwerkplek in Utrecht

Ontdek bij Postillion Business Point in Utrecht de veelzijdigheid van werken, vergaderen en netwerken. Ontdek jouw flexibele werkplek of vergaderruimte op een externe locatie en geef elke werkdag de kans om een productieve ervaring te worden. Het reserveren van een werkplek in het Business Point is niet nodig.

Heb je een vraag?

Hotel & Business Point Utrecht – Bunnik