Postillion Hotels Klantenservice

Business Point en Flexwerken Dordrecht

Business Point Postillion Hotel Dordrecht: de ideale flexwerkplek

Flexwerken is tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Postillion Hotel Dordrecht is de ideale flexwerkplek om in een professionele omgeving te kunnen focussen op je werk. Ons Business Point biedt verschillende voordelen die ervoor zorgen dat jouw werkdag productief is.

Een werkplek in het Business Point hoeft niet vooraf gereserveerd te worden. 

Postillion Hotel Dordrecht
Flexwerkplek bij Postillion Hotel Dordrecht

De ideale flexwerkplek in het levendige Dordrecht

Ontdek de ideale flexwerkplek in het levendige Dordrecht bij Postillion Hotel Dordrecht. Geniet van een comfortabele en professionele werkomgeving, voorzien van moderne faciliteiten en flexibele diensten. Of je nu lokale ondernemer bent of van buiten de stad komt, onze flexwerkplekken bieden de perfecte balans tussen gemak en bereikbaarheid. Zo wordt elke werkdag een succes! 

 

Bij Postillion Hotel Dordrecht profiteer je van flexwerkplekken met diverse voordelen:

  • Makkelijk te bereiken
  • Gratis wifi 
  • Onbeperkt koffie en thee 
  • Oplaadpalen voor elektrische auto’s 
  • Slechts €7,50 per uur

Business Point Dordrecht is dé place to be voor flexwerkers

Ontsnap aan de drukte van koffiebars en vermijd parkeerproblemen in het centrum van Dordrecht. Kies in plaats daarvan voor een rustige werkplek in ons Business Point, waar je ongestoord kunt werken aan jouw project. Flexwerken bij Postillion Hotel Dordrecht is dé place to be. Onze vriendelijke service en faciliteiten, waaronder kosteloos parkeren, oplaadpunten voor elektrische voertuigen, zorgen voor een prettige werkomgeving. 

Voorkom lange ritten en kies voor een centrale ontmoetingsplek

Naast dat ons hotel de ideale locatie is voor lokale flexwerkers, is het ook een ontmoetingsplek om elkaar in het midden tegemoet te komen voor een afspraak en een lange rit te voorkomen. Kom samen in Dordrecht waar je gezamenlijk kunt vergaderen of brainstormen in één van ruimtes die hiervoor zijn ontworpen. Huur een werkplek en/of vergaderruimte voor een zakelijke bijeenkomst en profiteer van alle gemakken die ons Business Point biedt. Vooraf reserveren is niet nodig.

Business Point Postillion hotel Dordrecht
Vergaderkamer in Dordrecht
Bar Postillion Hotel Dordrecht
Grote vergaderlocatie in Dordrecht

Een professionele werkomgeving in Dordrecht

Verken de veelzijdigheid van een flexwerkplek bij Postillion Hotel Dordrecht voor slechts €7,50 per uur. Met twee koppen koffie haal je dit bedrag er al uit en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle extra voorzieningen, zoals kosteloos parkeren en gratis wifi. Een professionele omgeving om online te kunnen meeten of jouw klanten te kunnen ontvangen. Bij ons bij je aan het juiste adres.

Huur een flexwerkplek bij het Business Point van Postillion Hotel Dordrecht

Ontdek de mogelijkheden van werken, vergaderen en netwerken bij Postillion Hotel Dordrecht en maak elke werkdag productief zonder afleidingen vanuit je omgeving.

Postillion Hotel Dordrecht

Heb je een vraag?

Hotel & Business Point Dordrecht