Postillion Hotels Klantenservice

Business Point en Flexwerken Amersfoort

Business Point Amersfoort: Jouw flexwerkplek in Amersfoort

Wil je flexwerken in de rust van de natuur en met de stad om de hoek? Kies dan voor een werkplek in het Business Point bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer en geniet van gratis parkeren en diverse andere faciliteiten. En dat terwijl je alle rust hebt om je werk te doen. Of je nu op zoek bent naar een flexplek rondom Amersfoort, of onderweg bent vanuit een andere afspraak, onze flexplekken bieden alles wat je nodig hebt.

Business Point Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
flexwerkplek Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Business Point & Flexwerkplek in Amersfoort

Wanneer je tussen twee afspraken tijd over hebt wil je de tijd het liefst optimaal benutten. Zonde om deze waardevolle tijd te besteden aan Netflix, of een dutje in de auto. 

Kies voor flexibiliteit met een flexwerkplek bij Postillion Amersfoort Veluwemeer en geniet van optimale bereikbaarheid en rust. Zo kun je flexwerken pal aan het Veluwemeer, om de hoek van de A28. Met 440 gratis parkeerplaatsen en station Putten om de hoek ben je verzekerd van een perfecte, goed bereikbare flexwerkplek in Amersfoort. 

Ontdek de voordelen van flexwerken in het Business Point van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer:

  • Eenvoudig bereikbaar langs de A28
  • Gratis gebruik van wifi
  • Parkeren voor de deur zonder kosten
  • Kosteloze koffie om jouw productiviteit te stimuleren
  • Oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Slechts € 7,50 per uur

 

Geniet na de werkdag van een drankje met uitzicht op het Veluwemeer, of breng een bezoekje aan Amersfoort of de Veluwe.

Kies voor rust in Amersfoort

Weg met de standaard rumoerige koffiebars en betaalde parkeerplekken in het centrum van Amersfoort. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer biedt een werkplek pal aan het Veluwemeer. Werk ongestoord en geconcentreerd, inclusief gratis parkeren, oplaadpunten voor elektrische auto’s en een vriendelijke service. Zo kun je ongestoord aan het werk.

Werkplek met gratis faciliteiten

Het Business Point bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is niet alleen een haven voor lokale flexwerkers. Het is ook een ideale plek voor korte meetings of spontane brainstormsessies met collega’s of klanten. Ontmoet collega’s halverwege voor een meeting en geniet van gratis koffie, thee, fruitwater en razendsnelle wifi. Efficiënt werken was nog nooit zo comfortabel!

Terras aan het veluwemeer bij Postillion Hotel Amersfoort
omgeving Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
flexwerken in het business point bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer vergaderzaal

Betaalbaar flexwerken in Amersfoort

Voor slechts € 7,50 per uur kun je flexwerken in Amersfoort, voor de prijs van twee koppen koffie. Kom langs bij Business Point Postillion Amersfoort Veluwemeer en boek jouw flexwerkplek voor een prikkie. Bovendien printen we kosteloos je documenten uit, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet, namelijk jouw werk afmaken.

Ontdek Postillion Business Point in Amersfoort

Werk, vergader, en ontmoet bij Postillion Business Point in Amersfoort. Het vooraf reserveren van een werkplek in het Business Point is niet nodig. 

Zaal Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Heb je een vraag?

hotel & Business point Amersfoort Veluwemeer