Postillion Hotels Klantenservice

Citytrip Amsterdam

Een verzorgde stedentrip in Amsterdam! Ontdek de verschillende highlights van de hoofdstad en kom aan het einde van de dag tot rust in een heerlijke hotelkamer. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet en je bent klaar voor een nieuwe dag in de stad!

Vanaf
€115
per kamer

Postillion Hotel Amsterdam

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek in de buurt van het centrum van Amsterdam. Binnen een kwartier sta je met de metro op de dam: de ideale plek als je een middagje wilt winkelen! 

Liever de culturele kant van Amsterdam ontdekken tijdens een stedentrip in de hoofdstad? Reis met de metro naar het museumplein en bezoek Het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum. 

Na een dag winkelen in de Kalverstraat, musea bezoeken op het Museumplein en borrelen op het Leidseplein kom je heerlijk tot rust in een comfortabele hotelkamer, met uitzicht over de stad.

Citytrip arrangement Amsterdam

Geniet van een volledig verzorgd arrangement tijdens jouw stedentrip in Amsterdam. Terwijl jij de highlights van de hoofdstad ontdekt, zorgen wij dat je ‘s avonds heerlijk tot rust kan komen in één van onze hotelkamers. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt. 

 

Het citytrip arrangement in Amsterdam bestaat uit:

  • 1 overnachting
  • Ontbijt


Ook genieten van een diner in het hotel? Kies dan voor het citytrip arrangement in Amsterdam met driegangendiner vanaf 180,-.

Andere arrangementen

Ga op stedentrip in Rotterdam met ons Citytrip arrangement. Ideaal voor een middag shoppen of het bezoeken van een museum.
Vanaf
€115
per kamer